- Man må svelge noen kameler

Mona Grudt setter barna foran skilsmissene.

BARNA FØRST: Mona Grudt setter barna foran skilsmissene og har fremdeles et godt forhold til begge sine to eksmenn. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BARNA FØRST: Mona Grudt setter barna foran skilsmissene og har fremdeles et godt forhold til begge sine to eksmenn. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO:   Den tidligere «Miss Universe»-vinneren Mona Grudt (42) har to barn med sine to tidligere ektemenn. Sammen med sin første ektemann, Lasse Berre, har Grudt sønnen Oliver (17). Sønnen var bare i 3-årsalderen da foreldrene skilte lag.

- Vi bestemte oss tidlig for at han innimellom skulle få være sammen med begge foreldrene samtidig. Enten det var på lekeplassen eller at vi var på jobb sammen, sier Grudt til magasinet Alt for Damene i følge VG.

Mona og Lasse jobber sammen i bladet Ditt Bryllup hvor den tidligere modellen er redaktør. Hennes andre eksmann, Brody Bittrick, er Grudts nabo. De to giftet seg i 2005 og har sammen døtrene Bianca (3) og Milla (6).

- Jeg har også et godt forhold til min andre mann. Han bor i nabolaget, for å være i nærheten av barna. Hvis man klarer å ha ungene i fokus, og svelger noen kamler, så går det, forklarer Grudt til magasinet ifølge avisen.
 
LES OGSÅ:  - Jeg ønsker meg større rumpe