- Man må aldri tenke at høydepunktet er nådd

Wenche Myhre avslører at hun fikk ny inspirasjon av å være med i «Hver gang vi møtes»

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Få artister kan skilte med en like lang, suksessrik og mangslungen karriere 

Lørdag er det hennes tur til å bli hyllet i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», der hun har et hav av minner og erfaringer å dele av.

Den folkekjære sangstjernen sier imidlertid til Seoghør.no at hun ikke ønsket å fokusere på fortiden i TV-programmet.

- Det at jeg ble med nå, handlet om at jeg hadde lyst på noe nytt, ikke til å titte tilbake. Jeg har lyst til å gå videre. Og jeg gledet meg til å bli kjent med unge, nye, spennende artister, understreker Wenche Myhre energisk.

Saken fortsetter under bildene.

INNHOLDSRIK KARRIERE: Wenche Myhre fotografert som ung artist i London i 1963, som prisvinner under Spellemannprisen i 1977 og som rulleskitester med skiløperne Berit Aunli og Oddvar Brå i 1983.  Foto: NTB Scanpix
INNHOLDSRIK KARRIERE: Wenche Myhre fotografert som ung artist i London i 1963, som prisvinner under Spellemannprisen i 1977 og som rulleskitester med skiløperne Berit Aunli og Oddvar Brå i 1983. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nysgjerrig på kollegene

Ivar «Ravi» Johansen (39), Admiral P (33), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57) og Unni Wilhelmsen (44) har hatt et arsenal av hitlåter å velge mellom før de skulle hylle den evigunge 68-åringen.

Selv er Wenche Myhre minst like opptatt av de andre artistenes låter som av å høre deres coverversjoner av hennes kjente sanger.

- Den utfordringen å skulle synge deres låter, det var det som lokket meg i første omgang, sier hun om «Hver gang vi møtes»-deltakelsen til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

WENCHES DAG: Lørdag kveld er det selveste Wenche Myhre som er midtpunktet i «Hver gang vi møtes». (f.v) Admiral P, Eva Weel Skram, Jørn Hoel, Wenche Myhre, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi. Foto: Vegard Breie, TV 2
WENCHES DAG: Lørdag kveld er det selveste Wenche Myhre som er midtpunktet i «Hver gang vi møtes». (f.v) Admiral P, Eva Weel Skram, Jørn Hoel, Wenche Myhre, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi. Foto: Vegard Breie, TV 2 Vis mer

- Vær frisk og vær nysgjerrig

Den legendariske artisten er ikke enig i at det populære programmet har et mimre-stempel. Wenche understreker at hun selv aldri reflekterer over hva som er høydepunktet i karrieren hennes.

- Du må aldri tenke sånn, du må aldri komme i mål, vet du! Så jeg tenker ikke på at «dette var det fineste jeg gjorde», sier hun, og legger til at TV-deltakelsen har gitt henne ny inspirasjon.

Wenche Myhre trekker fortsatt fulle hus når hun står på scenen, drøye 60 år etter at hun begynte som artist. Noe av den energiske sangerens hemmelighet, er nok det at hun aldri hviler på laubærene over tidligere triumfer:

- Jeg tenker heller på at jeg skal gjøre det enda bedre. Den oppgaven du er i gang med, det er det viktigste du gjør da.

- Ikke vær så opptatt av høydepunkter! Bare vær frisk og vær nysgjerrig, så holder det lenge, sier Myhre med ettertrykk til Seoghør.no.

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdag klokken 20.00.

EVIG UNG. Wenche Myhre fyller 69 år i 2016, men er ikke opptatt av å være nostalgisk. Sangstjernen er stadig nysgjerrig på nye prosjekter, sier hun til Seoghør.no. Foto: Vegard Breie, TV 2
EVIG UNG. Wenche Myhre fyller 69 år i 2016, men er ikke opptatt av å være nostalgisk. Sangstjernen er stadig nysgjerrig på nye prosjekter, sier hun til Seoghør.no. Foto: Vegard Breie, TV 2 Vis mer

 

LES OGSÅ: Her overrasker Adele alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer