- Man lærer å beskytte seg

Hanne Sørvaag sluttet å lese om seg selv etter netthets.

NETTHETS: Hanne Sørvaag forteller hvordan hun takler negative nettkommentarer.  Foto: Se og Hør
NETTHETS: Hanne Sørvaag forteller hvordan hun takler negative nettkommentarer. Foto: Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Hele Norges Hanne Sørvaag (33) har opplevd eventyrlig suksess både med musikken og på TV det siste året. Hun har blitt en av landet mest omtalte kjendiser. Og med en slik kjendisstatus følger det også med noen mindre hyggelige sider. 

Det er en velkjent sak at mange kjente personer opplever å bli hetset på nett. Da gjerne i kommentarfeltene til nettavisenes saker. Dette har også den blide artisten fått oppleve.

- Det er mange år siden jeg sluttet å lese kommentarer på nettsteder. Det blir mye elsk/hat-reaksjoner og det blir jo veldig unyansert. Jeg erfarte at det var stort sett positive kommentarer, men de negative var til gjengjeld så sinnssykt negative. Det er ikke kjekt og man lærer å beskytte seg. Jeg fant fort ut at det beste var å unngå å lese dem, sier hun til Se og Hør.

Etter «Skal vi danse»-seieren har det blitt lite TV-jobbing for Hanne. Hun reiser nemlig landet rundt med turneen sin. Men TV-jobbing er noe hun absolutt ønsker å gjøre mer av i fremtiden. Spesielt et program kunne hun aldri takket nei til. 

- Selvsagt hadde jeg takket ja til «Hver gang vi møtes», sier hun og smiler. 


LES OGSÅ: Kobles til kjendisfotograf