FIKK KONTAKT: Fredrik Skavlan om "Først og Sist"-møtet med Maria Bonnevie. Foto: STELLA PICTURES
FIKK KONTAKT: Fredrik Skavlan om "Først og Sist"-møtet med Maria Bonnevie. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Man kan tydelig se det på meg

Fredrik Skavlan ble fascinert i TV-studio.

SEHER.NO: Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (43), som for tiden gjør stor suksess i Sverige med programmet "Skavlan", høster mye ros i den svenske pressen. Expressen omtaler han som "Sveriges største TV-stjerne" i et nytt intervju.

Nylig fortalte Maria Bonnevie (35) om følelsene rundt møtet med sin nåværende kjæreste, da hun gjestet "Først og Sist" i januar 2005.

- Jeg husker at jeg likte ham veldig godt. Jeg tenkte at "oi, her gikk solen opp", sa skuespilleren i et intervju med bladet Elle.

Nå er det Skavlans tur til å snakke om møtet, som førte forholdet med seg. Til Expressen forklarer han hva som egentlig skjedde i TV-studioet. Men forelsket, det ble han ikke ved det første møtet.

- Nei. Vi fikk veldig bra kontakt. Det drøyde lenge før vi ble sammen, men det fødtes en fascinasjon. Om man ser på intervjuet, kan man tydelig se det på meg, sier han til den svenske avisen.

Ifølge avisen startet forholdet på en parkbenk, der Skavlan snudde seg mot Bonnevie og fortalte at han synes de burde leve sammen.

Det endte bra, og ifølge talkshow-verten trenger kjæresten ikke bekymre seg for at Skavlan skal forelske seg i en ny gjest ved programmet.

- Herregud, nei! ler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Oi, her gikk solen opp...