- Man kan se bra ut selv om man er over 45

«Skal vi danse»-klare Linda Johansen frykter ikke det å bli eldre.

HOLDER SEG I FORM: - Jeg trener 4-5 ganger i uka. Det går mest i styrketrening og jogging. Jeg vil bevise at man kan se bra ut selv om man er over 45.  Foto: Tor Lindseth
HOLDER SEG I FORM: - Jeg trener 4-5 ganger i uka. Det går mest i styrketrening og jogging. Jeg vil bevise at man kan se bra ut selv om man er over 45. Foto: Tor Lindseth Vis mer
SEOGHØR.NO: Mandag formiddag ble hele listen over årets «Skal vi danse»-deltagere offentliggjort. Blant kjendisene som deltar er trenings- og kostholdsgründer Linda Johansen (45).

- Hvem har vel ikke lyst til å være med i «Skal vi danse»? Dette er første gangen jeg tør å være med. Jeg har jo levd et skjermet gründer-liv, men dette er et paljett-dekket fargesprakende eventyr som er alle jenters drøm. Å få lov til å oppleve det i voksen alder er helt fantastisk. Jeg hadde distansert meg selv fra den Linda som jeg tidligere var, men nå er det ut i manesjen igjen, sier Johansen til Seoghør.no.

Den tidligere modellen forteller at hun fremdeles holder seg i god form og at hun gjennom programmet vil bevise at man ikke trenger å forfalle selv om man har passert 45.

- Jeg trener 4-5 ganger i uka. Det går mest i styrketrening og jogging. Jeg vil bevise at man kan se bra ut selv om man er over 45.

Til høsten går hun for seieren i «Skal vi danse», men innrømmer at hun bekymrer seg for et par av de andre deltagerne.

- Jeg gleder meg veldig til å delta i «Skal vi danse», men jeg må jo trene dobbelt så hardt som Kathrine Sørland og Isabella Martinsen. På damefronten tror jeg de blir mine største konkurrenter. Ellers frykter jeg Eirik Søfteland fra «Idol». Han har jo så mange ungdommer som stemmer på ham. Jeg får satse på å sjarmere mor og far, ler Linda til Se og Hør.

LES OGSÅ:  - Vi får gjerne et anstrengt forhold til kroppen