- Man kan bli psykisk avhengig av Botox

Farmen-Jon bruker en formue på rynkefjerning hvert år.

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Jon Lundemoen (28) har fått mye oppmerksomhet for sin sterke meninger, blant annet om Botox. Han synes det er helt naturlig å snakke åpent om den kontroversielle skjønnhetsbehandlingen. 

- Jeg er en person som er åpen av natur. Når du jobber innen skjønnhetsbransjen lurer folk på ting om Botox og Restylane, derfor har jeg valgt å snakke om det, sier han til Seoghør.no. 

Onsdag kveld var realitykjendisen på premiere på Ballroom Dinnershow i Oslo, for å se blant andre «Skal vi danse»-vinner Egor Filipenko på scenen.  Tilstede var også Linni Meister, Ronnie Ottem, Didrik Solli-Tangen og Per Sundnes. 

Stylisten og TV-profilen innrømmer at han er en stor fan av Botox og sjokkerte mange da han sa at han bruker nesten 50 000 kroner hvert år for å fjerne rynker. 

Lundemoen er bare 28 år, men begynte med Botox allerde for fire år siden. Han forteller at det er svært avhengighetsskapende. 

- Du blir ikke fysisk avhengig av behandlingene, men man kan bli psykisk avhengig. Hvis du fyller på leppene og er veldig fornøyd med resultatet og de begynner å gå ned igjen, så sier det seg selv at du vil ha det tilbake, mener han. 

Han synes ikke det burde være noen aldersgrense for å bruke Botox, men anslår at mange begynner i 30-årene. 

- Jeg synes ikke det burde være en aldersgrense. Jeg vil nok ikke anbefale folk i 20-årene å bruke det, man kan nok vente til man er litt eldre. 

Stjerner som Britt Ekland, Inger Lise Rypdal, Catherine Zeta-Jones og Jenny Mccarthy sverger alle til Botox. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den vakreste jenta jeg noensinne har møtt