- Man kan bli psykisk avhengig av Botox

Farmen-Jon bruker en formue på rynkefjerning hvert år.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Jon Lundemoen (28) har fått mye oppmerksomhet for sin sterke meninger, blant annet om Botox. Han synes det er helt naturlig å snakke åpent om den kontroversielle skjønnhetsbehandlingen. 

- Jeg er en person som er åpen av natur. Når du jobber innen skjønnhetsbransjen lurer folk på ting om Botox og Restylane, derfor har jeg valgt å snakke om det, sier han til Seoghør.no. 

Onsdag kveld var realitykjendisen på premiere på Ballroom Dinnershow i Oslo, for å se blant andre «Skal vi danse»-vinner Egor Filipenko på scenen.  Tilstede var også Linni Meister, Ronnie Ottem, Didrik Solli-Tangen og Per Sundnes. 

Stylisten og TV-profilen innrømmer at han er en stor fan av Botox og sjokkerte mange da han sa at han bruker nesten 50 000 kroner hvert år for å fjerne rynker. 

Lundemoen er bare 28 år, men begynte med Botox allerde for fire år siden. Han forteller at det er svært avhengighetsskapende. 

- Du blir ikke fysisk avhengig av behandlingene, men man kan bli psykisk avhengig. Hvis du fyller på leppene og er veldig fornøyd med resultatet og de begynner å gå ned igjen, så sier det seg selv at du vil ha det tilbake, mener han. 

Han synes ikke det burde være noen aldersgrense for å bruke Botox, men anslår at mange begynner i 30-årene. 

- Jeg synes ikke det burde være en aldersgrense. Jeg vil nok ikke anbefale folk i 20-årene å bruke det, man kan nok vente til man er litt eldre. 

Stjerner som Britt Ekland, Inger Lise Rypdal, Catherine Zeta-Jones og Jenny Mccarthy sverger alle til Botox. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den vakreste jenta jeg noensinne har møtt  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer