I HARDT VÆR: Det ble raskt lagt merke til da prins Daniel glemte noe vesentlig da han oppsummerte året med kongefamilien. Sin egen feil rettet han raskt opp i. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Det ble raskt lagt merke til da prins Daniel glemte noe vesentlig da han oppsummerte året med kongefamilien. Sin egen feil rettet han raskt opp i. Foto: NTB ScanpixVis mer

Prins Daniel:

- Man hørte at prins Daniel angret

Prins Daniel tok grep da han innså sin egen feil.

Prins Daniel (45) har blitt en yndling blant det svenske folk etter at han giftet seg med kronprinsesse Victoria (41) i 2010. Tradisjon tro oppsummerer den svenske kongefamilien året som er gått i likhet med den norske kongefamilien, noe de også gjorde før nyttår i 2018.

Programmet, «Året med kungafamiljen», som i utgangspunktet skulle trekke fram alt kongefamilien fikk ta del i i fjor, ble alt annet enn satt pris på hos enkelte svensker. Ifølge Expressen gikk det nemlig ikke helt som planlagt da prins Daniel snakket om da han tok del i åpningen av en ny ishall på Ockelbo.

Legger seg flat

I programmet uttrykte nemlig prins Daniel sin glede over å ha fått spille hockey med gutta, noe som har fått enkelte til å sperre opp øynene.

Den svenske hockeystjerna Maria Rooth (39), som blant annet var på landslaget for Sverige under OL i 2002 og 2006, var også til stede under åpningen sammen med prinsen. Hun reagerte kraftig på hvordan 45-åringen ikke nevnte kvinnene som var til stede.

- Jeg har spilt hockey siden jeg var fire år gammel og er vant til hvordan man drar alle over en kam. Jeg har møtt prins Daniel og vet at han er fantastisk mann, men jeg kjente at han kunne sagt det bedre. Jeg vet jo at han ville inkludere oss også, sier hun ifølge avisa.

Kommentaren skal ifølge Expressen ha minnet Rooth på hvor mannsdominert hockeyverden er.

I ettertid fikk prins Daniel øynene opp for de sterke reaksjonene og tok raskt grep. Rooth skriver nemlig i et lengre innlegg på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt ut et bilde av seg selv og prinsen, at 45-åringen ringte henne.

- I telefonen hørte man at prins Daniel angret, og jeg kjente at han mente alvor da han ba om unnskyldning. Han skammet seg, skriver hun blant annet.

FAVORITT: Den svenske kronprinsfamilien er godt likt i Sverige. Her er prins Daniel og kronprinsesse Victoria med to år gamle prins Oscar og seks år gamle prinsesse Estelle. Foto: NTB Scanpix
FAVORITT: Den svenske kronprinsfamilien er godt likt i Sverige. Her er prins Daniel og kronprinsesse Victoria med to år gamle prins Oscar og seks år gamle prinsesse Estelle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skryter av prinsens mot

Videre påpeker den tidligere hockeystjerna at alle mennesker kan si feil og at gamle vaner er vonde å vende.

- Forskjellen er når du har mot til å be om unnskyldning og reflektere.

Helt til slutt takker Rooth prinsen for hans mot og for å ha tatt kontakt med henne.

Informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren, sier til avisa at prinsen og kongefamilien raskt tok handling da de ble gjort oppmerksomme på reaksjonene.

- Så fort prinsen innså sin feil ville han ummidelbart kontakte Maria Rooth. Selv om han i dette tilfellet sto i guttas garderobe ville han selvsagt beklage seg, sier hun.

LES OGSÅ: - Det var aldri et alternativ å legge opp

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

- De tåler ikke trynet på hverandre

- De tåler ikke trynet på hverandre

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Viste sin kjærlighet på rød løper

Viste sin kjærlighet på rød løper

Brudd for fjerde gang på fem år

Brudd for fjerde gang på fem år

Blir foreldre igjen til sommeren

Blir foreldre igjen til sommeren

På innsiden av Chicagos ville bursdagsfeiring

På innsiden av Chicagos ville bursdagsfeiring

- Hun holder det ikke ut

- Hun holder det ikke ut

- Nå er bryllupsdatoen satt

- Nå er bryllupsdatoen satt

Nå røper de kjønnet på babyen

Nå røper de kjønnet på babyen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255