Karoline Dyhre Breivang:

- Man har jo lyst til at barnet sitt skal få søsken

Karoline Dyhre Breivang ønsker at datteren skal få oppleve søskenbånd slik hun selv har gjort.

SMÅBARNSMOR: Karoline Dyhre Breivang strålte under premieren av «71 grader nord» søndag kveld. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SMÅBARNSMOR: Karoline Dyhre Breivang strålte under premieren av «71 grader nord» søndag kveld. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Søndag kveld var det premiere på den niende sesongen av kjendisutgaven av TVNorge-serien «71 grader nord», og samtlige av årets deltakere hadde tatt turen til Aker Brygge for premierefest.

En som hadde fått barnefri, var håndballstjernen Karoline Dyhre Breivang (37), som er blant årets deltakere.

I oktober 2016 ble hun mamma for første gang, da hun og kjæresten Thomas Grotle ønsket lille Jenny velkommen til verden.

Siden den gang har Karoline delt flere bilder av sin lille øyensten på sosiale medier, og mye later til at Jenny allerede har vært med mamma på mye spennende.

Når Se og Hør møter 37-åringen på premierefesten søndag, innrømmer hun at det var spesielt å være borte fra datteren under «71 grader nord»-innspillingen.

- Jeg har vært borte fra henne før, i forbindelse med at jeg gjorde comeback etter tre måneder, men det var lenger denne gangen enn tidligere. Men hun ble selvsagt passet godt på av pappaen sin og besteforeldre, så det gikk fint, forteller hun.

Likevel innrømmer håndballstjernen at det var øyeblikk under turen hvor savnet ble ekstra stort.

- Det er klart at når jeg så henne på FaceTime de få gangene vi fikk det, at hun hadde lært seg å vinke og sånn, så var det litt sånn «herregud, hva er det jeg har gjort?», men som samboeren min sa, «hun har ikke gjort noen astronomiske fremskritt mens du har vært borte», sier hun lattermildt og fortsetter:

- Det er jo sånn man føler når man ikke var der da hun gjorde det, men så har man fått med seg veldig mange andre ting, og samtidig en fantastisk tur, så da går det på en måte bra.

GOD GJENG: Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Abiel Tesfai, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, Jan Thomas og Silje Torp er med i den nye sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Ingerid Medhus
GOD GJENG: Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Abiel Tesfai, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, Jan Thomas og Silje Torp er med i den nye sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Ingerid Medhus Vis mer

Trives som mamma

De fleste kjenner henne fra håndballbanen, blant annet som kaptein for Norge under en rekke mesterskap. Men selv om Karoline har hatt en forrykende håndballkarriere, er det nå livet som småbarnsmamma som står i fokus for 37-åringen.

- Det er overveldende å være forelder. Det er slitsomt til tider, men en fantastisk glede og mye kjærlighet. Jeg trodde ikke man kunne bli så glad i et lite menneske så fort.

- Livet er annerledes, det er utrolig givende, legger hun til.

Som man kan få inntrykk av på Instagram, har Karoline med seg datteren på mye spennende. Den lille jenta skal ifølge moren være svært nysgjerrig.

- Bare hun får være der det skjer, så er hun happy.

Jenny var fornøyd med Larvik-seier idag ⚽️⚽️

Et innlegg delt av Karo8 (@karolinedyhrebreivang8)

Jenny varmer opp med Sverige og @bellagullden ✌🇸🇪

Et innlegg delt av Karo8 (@karolinedyhrebreivang8)

Det var i oktober 2016 at lille Jenny kom til verden. Når den lille jenta nå snart fyller halvannet år, ønsker den tidligere håndballspilleren at datteren skal få oppleve det samme båndet som hun har til sine søsken.

- Når man har søsken selv, så har man jo lyst til at ungen sin skal ha søsken.

Feiret datteren

Da datteren kom til verden, delte håndballforfatter og tidligere Dagblad-journalist Stian Haraldsen også den glade nyheten på sin Facebook-side.

«Nå har den tøffe bakspilleren fått det aller største gullet», skrev han.

​To måneder senere avslørte Karoline at den lille babyen enda ikke hadde fått navn.

- Dåpen blir ikke før til våren, så vi har god tid. Og mange fine navn å velge blant. Men vi nærmer oss, sa hun til Her og Nå.

I januar i fjor ble det omsider kjent at hun hadde fått navnet «Jenny». Den stolte moren delte nemlig en rekke bilder med navnet på sin Instagram-profil.

LES OGSÅ: Stormet ut etter spørsmål om Katie Holmes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer