<strong>BABYLYKKE:</strong> Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus under premieren av «Den 12. mann» i Fredrikstad, der Blokhus stolt viste fram sin voksende babymage. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus under premieren av «Den 12. mann» i Fredrikstad, der Blokhus stolt viste fram sin voksende babymage. Foto: NTB scanpix Vis mer

Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus:

- Man har ikke store nok ord for hva det vil si å få et barn

Skuespillerparet har fått en sønn.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I desember kunne skuespillerparet Marie Blokhus (35) og Anders Baasmo Christiansen (42) avsløre overfor Dagbladet at de ventet sitt første barn sammen.

Noen uker seinere, da Blokhus gjestet NRK-programmet «Lindmo», fortalte hun at terminen var like rundt hjørnet.

I et nytt og lengre intervju med KK.no, avslører Baasmo Christiansen at deres nye familiemedlem kom til verden i midten av januar.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har fått en sønn, og det er kjempehyggelig, sier han til magasinet.

Den nybakte faren påpeker at han er svært tilfreds med den nye tilværelsen.

- Hehe, han er to uker i dag, så jeg er bare ute nå en liten tur og må si at jeg nyter den bobla veldig! (...) For en som har vært på jobb og fest de siste 20 årene, så var det jaggu på tide å utvide horisonten. Og virkelig, man har ikke store nok ord for hva det vil si å få et barn. Det er livets mirakel, det! Det kan anbefales, for å si det sånn, sier han.

<strong>FORELSKET SEG PÅ JOBB:</strong> Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus skal ha falt for hverandre da de spilte inn «Børning 2». Her avbildet med Jenny Skavlan, som også spiller i filmen. Foto: NTB scanpix
FORELSKET SEG PÅ JOBB: Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus skal ha falt for hverandre da de spilte inn «Børning 2». Her avbildet med Jenny Skavlan, som også spiller i filmen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Aldri gjort før

Da skuespiller Marie Blokhus, som for tiden er aktuell med filmen «Den 12. mann», gjestet Anne Lindmos program i midten av januar, fortalte hun at hun ikke gruet seg spesielt til fødselen.

Og på spørsmål om hun var klar for rollen som mamma, svarte hun ærlig:

- Hvor preppa kan man bli? Jeg tror jeg er en person som alltid rives mellom orden og kaos, og jeg øver meg på å ikke prøve å kontrollere ting som jeg ikke kan kontrollere. Dette har jeg aldri gjort før, og jeg ønsker det velkommen på godt og vondt, sa skuespilleren.

Det er omtrent et år siden Se og Hør meldte at Blokhus og Baasmo Christiansen hadde blitt et par.

Romanseryktene rundt skuespillerne hadde svirret en stund, men de har begge vært ordknappe når det gjelder forholdet.

Noen måneder etter at forholdet ble avslørt, dukket duoen opp sammen under premieren til filmen «Oskars Amerika», der de poserte arm i arm foran fotografene.

<strong>NYBAKTE FORELDRE:</strong> Andres Baasmo Christiansen og Marie Blokhus. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Andres Baasmo Christiansen og Marie Blokhus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Suksess på hver sin kant

Anders Baasmo Christiansen hadde sitt store gjennombrudd som skuespiller gjennom filmen «Buddy» i 2003. I tida etterpå har han blitt en av landets mest ettertraktede skuespillere.

Han har blant annet vært å se i «Kon Tiki», «Kongens Nei» og to «Børning»-filmer. I sistnevnte spiller også Marie Blokhus, og det skal ha vært under filminnspillingen at vennskapet mellom dem utviklet seg til noe mer.

Blokhus er ansatt ved det norske teatret. I 2015 vant hun Heddapris i kategorien «Beste kvinnelige skuespiller» for rollen som Allis i stykket «Fugletribunalet».

Skuespilleren gjorde også stor suksess med NRK-serien «Side om side», men sommeren 2016 ble hun plutselig borte fra skjermen.

Selv om flere seere ble svært forvirret, kunne seriens produsent, Sigmund Falch, bekrefte at det ikke lå noe dramatikk bak.

- Dette kom sikkert brått på seerne, men for oss var det ingen dramatikk. Blokhus, som er fast ansatt på Det Norske Teatret og dessuten jobber mye med film, informerte oss i god tid om at hun ikke ble med oss videre, sa han til Dagbladet.

Marie Blokhus forklarte at hun var klar for å prioritere andre prosjekter.

- Jeg har kost meg stort med tre sesonger av «Side om side», er veldig takknemlig for å få ha fått jobbe med disse nydelige menneskene, og setter stor pris på den flotte mottakelsen fra publikum - spesielt fra mine medborgere på Tverlandet, la hun til.​

Les også: - Jeg føler meg angrepet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer