RETT PAR RØK: - De har ikke hatt en riktig utvikling. Men det er bare sånt som skjer, sier Christine Marie Aas Underland, om Anders og Camilla, som forsvant ut av høstens musikalske TVNorge-satsning. Foto: Anders Myhren/Seher.no
RETT PAR RØK: - De har ikke hatt en riktig utvikling. Men det er bare sånt som skjer, sier Christine Marie Aas Underland, om Anders og Camilla, som forsvant ut av høstens musikalske TVNorge-satsning. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Man føler seg nesten voldtatt

Fortsetter det sånn, er det like før øynene detter ut, mener juryformannen. Grease-Christine får gjennomgå.

SEHER.NO: I den første finalesendingen av "Grease", som ble sendt onsdag, var det Anders Rydning (22) og Camilla Wiik (26) som måtte bite i det sure eplet og forlate konkurransen.
Akkurat det var ikke fortjent, skal man tro Tom Sterri. For det er spesielt én deltager som må skjerpe seg kraftig dersom hun skal ha noen som helst mulighet framover, mener juryformannen.

Se videointervju med Christine Marie Aas Underland, Tom Sterri og Geir Bie nederst i saken!

Var det fortjent at Anders og Camilla forsvant ut i det første finaleprogrammet av "Grease"? Si din mening til høyre!

- Taklet det bra
- Jeg er ydmyk, sa Christine Marie Aas Underland (25) da hun sto på scenen i onsdagens "Grease"-show på Christiana Teater i Oslo.

Ydmyk eller ei - etter at hun, sammen med Bjørnar Reime Erlandsen, hadde fremført kveldens nummer, ble den 25 år gamle jenta derimot slaktet av dommerne. Selv mener hun at hun tok "kjeften" på en pen måte.

- Ja, jeg synes jeg taklet kritikken bra. Men jeg har lært en ting, og det er at jeg må lære å samle meg, tenke hvor jeg skal. Hvis jeg for eksempel skal til venstre, da går jeg til venstre - skal jeg til høyre da går jeg til høyre. Det er det jeg må gjøre, samle meg, fokusere og bare kjøre på, sier hun til Seher.no.

25-åringen er ikke i tvil om hvorfor seerne ville ha henne og partneren videre til finaleprogram nummer to.

- Seerne stemte nok på meg fordi de likte meg og Bjørnar, sier Asker-jenta, som samtidig synes det var fullt fortjent at Anders og Camilla var de to som måtte forlate showet allerede etter den første finalerunden.

- Ja. Fordi de ikke har hatt en riktig utvikling. Men det er bare sånt som skjer, sier hun.

- Tyder på det motsatte
Akkurat det er ikke jurymedlemmene enige i. I hvert fall ikke Tom Sterri og Geir Bie.

- Christine gjorde ikke jobben sin i dag, så jeg trodde kanskje at det var det paret som skulle ryke - på grunn av henne. Men heldigvis for Bjørnar - og henne - er de fortsatt med i konkurransen, sier han til Seher.no.

- Christine mener at det var det rette paret som røk ut, hva mener du om det?

- Christine sier at hun er ydmyk, men den setningen der tyder vel på det motsatte, sier han konstant.

For det er mer enn én ting Sterri vil at 25-åringen skal rette på i fortsettelsen. Hør bare:

- Min mening er at Christine må være mer til stede på scenen, og i tillegg vise fram den ydmykheten hun påstår at hun har. Hun må få med hele kroppen i det hun gjør. Hun er litt mye der oppe, forklarer Sterri, mens han tar seg til halsen.

Han utdyper:

- Det blir veldig estatisk, og man føler seg nesten litt voldtatt på en måte. Fortsetter det sånn, er det like før øynene detter ut.

- Svakeste sanger og danser
Men det stopper ikke der. Dommer Geir Bie lot seg nemlig heller ikke sjarmere av Asker-jenta.

- Christine er den svakeste sangeren og den svakeste danseren. Samtidig har hun et eller annet som jeg har sett hele tiden. Gudene vet hva, men hun må i hvert fall samle seg mer - og skjønne alvoret, mener han.

At man forventer mer av en "Grease"-finalist - det er ikke Bie det minste i tvil om.

- For å si det sånn: Hun er den som har kommet fra gata, og jobbet seg sakte men sikkert inn i dette. Men det er klart, jeg forventer litt mer av henne enn det vi så i den første finale-sendingen, ja, sier han.

- Hvordan skal Christine jobbe for å komme knallsterkt tilbake i det neste finaleprogrammet?

- Nå finnes det både sang- og danselærere da. Men selv skal jeg ikke gjøre noe, jeg skal bare sitte pent i en hel uke, jeg. Det som er sikkert, er at vi forventer at hun virkelig tar tak i det, hun får i hvert fall ikke hjelp av meg hvis ikke hun hever seg, sier Geir Bie til Seher.no.

"Grease" sendes på TVNorge onsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Den kjøper jeg ikke, Camilla!

Se video her:


[obj:media:6920]