Man føler seg litt snytt...

Dette er Radioresepsjonens dilemma.

RADIORESEPSJONENS DILEMMA: En halvtime i uka med «Radioresepsjonen på TV» er egentlig altfor lite, for Bjarte Tjøstheim, Tore Sagen og Steinar Sagen trenger mer tid til tullprat. Foto: NRK
RADIORESEPSJONENS DILEMMA: En halvtime i uka med «Radioresepsjonen på TV» er egentlig altfor lite, for Bjarte Tjøstheim, Tore Sagen og Steinar Sagen trenger mer tid til tullprat. Foto: NRK Vis mer
STEINAR OG TORE SAGEN og Bjarte Tjøstheim har på radio skaffet seg en menighet, som i masse ligger et eller annet sted mellom boksalget til den nye rockepresten Einar Gelius og platesalget til den gamle rockepresten Bjørn Eidsvåg.

DET BLE IKKE noen stor suksess sist de prøvde seg på TV i programmet «Torsdag kveld med Steinar Sagen» i 2006, men denne gangen er forutsetningene og fanskaren langt større. Likevel føler man seg litt snytt etter onsdagens premiere.

«RADIORESEPSJONEN PÅ TV» er, som på radio, aller best når de improviserer, snakker tull, er frekke, tar opp tabuer og løser opp i seernes fiffige dilemmaer og pentalemmaer – altså fem dilemmaer på en gang.

SOM I «POSTKASSE» der man får svar på spørsmål som: «hvis noen sender en e-mail og skriver 'hei' eller 'hallo' i emnefeltet, er det da nødvendig å starte selve e-mailen med 'hei', eller kan man bare gå rett på sak?»

SELV OM DET ER tilløp til latter når vi får se Tore Sagens alterego Tore Damli Aaberge, og overfallet av Harald Rønneberg, er det diskusjoner og finurligheter mellom de tre som helt klart er programmets høydepunkt i tillegg til elementet av «Talkshow-parodi».

«RADIORESEPSJONENS» EGET dilemma er egentlig det omvendte av det de fleste andre programmer på TV sliter med. De hadde egentlig trengt mer tid på skjermen! Mer tid til å snakke seg varme, og mer tid til fri utfoldelse. Egentlig hadde de trengt å være på skjermen flere ganger i uka til og med, som på radio, for at man virkelig skal føle at de får snakket fra seg.

SLIK DET VAR I premieren føler man nesten at sketsjene og gjesten stjeler tiden fra det man virkelig ønsker å få med seg, og man vil gjerne bli «undervist» i så mye, mye mer.

HADDE FØRSTE EPISODE vært vist på TV 2, hadde jeg sannsynligvis fortsatt sittet i sofaen og lurt på hva som kommer etter pausen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

ANDRE ANMELDELSER: 

LES OGSÅ: Kjendisdaternes redningskvinne
LES OGSÅ: Hva er det lissom med disse folka?
LES OGSÅ: Kjærlighetslandpostbudet
LES OGSÅ: De slår i hvert fall Ylvis-brødrene
LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en