- Man får ta det med en klype salt

Idol-programleder Stian Blipp bryr seg ikke om ryktene rundt ham og Tone Damli.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Idol-programleder Stian Blipp (23) er en av landets kjekkeste ungkarer. Etter bruddet mellom Idol-dommer Tone Damli (25) og skuespiller Aksel Hennie (37), har det versert diverse romanserykter rundt Stian og kollegaen. Selv bryr ikke Bergensgutten seg om ryktene.

- Rykter vil det alltid være, så man må bare ta det med en klype salt. Så lenge de nærmeste og de involverte vet hva som er sant, så får folk bare snakke altså, sier han på lanseringsfesten til nettstedet imiintoyou.no. 

23-åringen er over gjennomsnittet opptatt av klær og mote, og lar seg inspirere av en Hollywood-stjerne.
 
- Jeg liker det litt rufsete. Jeg synes ikke det skal være helt clean. Jeg liker at hele stilen skal være en slags tredagersskjegg. Mitt stilidol er Johnny Depp. Stilen hans ser så henslengt ut, men jeg  tror den er påtenkt.

Stian har også en klar stilfavoritt hos jentene.  

- Jeg synes at forskjellige damer kler så utrolig forskjellig. Jeg er veldig glad i en rocka stil med litt tattiser, en t-skjorte med crazy trykk og en skinny jeans. Det synes jeg er utrolig sexy. Jeg er ikke så veldig glad i en oppdollet stil, dessverre. Jeg synes at Jenny Skavlan er den dama som har kulest stil i Norge. Det at hun lager sine egne klær, og får det til å se så fete ut. Det beundrer jeg.

- Hvordan vil du beskrive drømmedama di?
 
- Det er veldig vanskelig å beskrive min drømmedame. Jeg har sett så mange fine damer på vei hit, og fem av dem er mine drømmedamer. Jeg er ung og har for mye hormoner. Alt er drømmedame, spøker Idol-programlederen.

Les også: Har aldri hatt kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer