SKREMMENDE: En kvinne utga seg for å være Charter-Hilde på byen i Drammen i helgen. Foto: Per Ervland, Seoghør.no
SKREMMENDE: En kvinne utga seg for å være Charter-Hilde på byen i Drammen i helgen. Foto: Per Ervland, Seoghør.no Vis mer

- Man får litt panikk i en sånn situasjon

Falsk Charter-Hilde rundlurte folk på byen.

Publisert
SEHER.NO: Hilde Skovdahl Jørstad (41), bedre kjent som «Charter-Hilde», opplevde i helgen at en kvinne utga seg for å være henne under en bytur i Drammen.

«Skummelt når mennesker går ut for å være en annen...nå er det en dame fra Drammen som sier at hun er meg og hun ligner faktisk også...hun"rocka" visst Drammen by på lørdag, og ble tatt masse bilder av..ler** vel...DET VAR IKKE MEG!!! FOR JEG VAR I SVERIGE.», skrev Charter-Hilde på sin Facebook-side.

Selv synes hun hele situasjonen er svært ekkel.

- Det var utrolig ubehagelig. Jeg fikk tilsendt noen bilder som viste en dame som var helt lik meg, og som heter Hilde. Hun hadde sagt at hun var meg. Jeg tenkte. Herregud, hva er dette? Selv var jeg i Sverige, sier hun til Seher.no.

Skovdahl Jørstad forteller at hun ikke fikk tilsendt bildet av kvinnen som utga seg for å være henne, men denne kvinnen tok like etter kontakt.

- Dette var ekstremt. Hun tok selv kontakt med meg, fortalte at hun var en beundrer og en stor fan. Man får litt panikk i en sånn situasjon. Man må se veldig nøye på bildene for å se at det ikke er meg, forteller hun.

TV3-kjendisen har gjentatte ganger vært å se i programmet «Charterfeber». Det mange ikke tror, er at hun er avholdsperson. Det var ikke kvinnen i Drammen.

- Jeg konfronterte henne og spurte om hun ikke skjønte konsekvensene av dette. Denne personen var full, og alle vet at jeg ikke drikker. På en måte kunne det jo vært morsomt å se henne in action, sier hun spøkefullt.

Til tross for den skremmende opplevelsen, kommer ikke Hilde til å anmelde saken. Det kommer hun derimot til å gjøre dersom det samme gjentar seg.


- Jeg kommer ikke til å anmelde saken. Men hvis det skjer noe mer, så vil jeg anmelde situasjonen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk tror at jeg er drita hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer