IKKE LEI: - Man blir ikke lei vet du, når folk finner hverandre, gifter seg - og får barn og sånn. Det er veldig hyggelig at man kan være med å bidra til det, sier Katrine Moholt til Seher.no Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE LEI: - Man blir ikke lei vet du, når folk finner hverandre, gifter seg - og får barn og sånn. Det er veldig hyggelig at man kan være med å bidra til det, sier Katrine Moholt til Seher.no Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Man får jo litt dårlig sosialt liv

Katrine Moholt har ikke turt å telle antall reisedøgn i jobben...

Se videointervjuet med Katrine Moholt nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO): I sommer har hun vært fullt opptatt med TV 2-produksjonen "Allsang på grensen". Like etterpå hoppet Katrine Moholt (35) rett videre til en ny utgave av "Jakten på kjærligheten". Og den flotte programlederen innrømmer at det kan være litt vel mye jobb til tider.

- Det er veldig mye jobb å gjøre, ja! Jeg får feriere litt på nyåret tror jeg. Foreløpig har jeg ikke turt å regne på antall reisedøgn, men mye - det er det. Men jeg er skikkelig hjemme når jeg er hjemme da, så det går fint, forteller hun til Seher.no.

Moholt bor selv på gård. Men i dagliglivet blir det ikke mye gårdsarbeid, ifølge henne selv.

- Vi har andre som driver den for oss, så vi slipper å ha dårlig samvittighet for det. Men det er klart, man får jo litt dårlig sosialt liv og sånn da. Det blir litt mye jobb og ellers familie, men det går greit for en periode.

Under TV 2s høstlansering i Bergen sist uke ble røpet 35-åringen at man vil få se en ny vri i høstens bonderomantikk. Men hva, det vil hun holde hemmelig ennå en liten stund...

- Jeg kan nok ikke røpe så mye rundt akkurat det. Men nå er vi ute og leverer brev til alle åtte bøndene, og så blir det de fire som får flest brev som vi skal følge videre. Jeg tror seerne vil få oppleve det som litt annerledes i år, det tror jeg, mener hun.

- Blir du aldri lei, Katrine?

- Nei, jeg blir ikke det altså. Man blir ikke lei vet du, når folk finner hverandre, gifter seg - og får barn og sånn. Det er veldig hyggelig at man kan være med å bidra til det, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Bruddet var udramatisk!

Se videointervjuet med Katrine Moholt her:

[obj:media:7952]