RÅDGIVER: Ifølge Pia Haraldsen fungerer mamma Jasmin som en rådgiver i hverdagen.  Foto: Kirsti Irgens Ertsås
RÅDGIVER: Ifølge Pia Haraldsen fungerer mamma Jasmin som en rådgiver i hverdagen. Foto: Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

- Man er avhengig av støtte

Pia Haraldsen bruker mamma Jasmin som rådgiver i hverdagen.

SEHER.NO: TV-profil Pia Haraldsen (27) fremstår alltid som en veldig selvsikker og bestemt kvinne, men bak hennes velstelte fasade står det flere viktige støttespillere.

Deriblant mamma Jasmin, som støtter kjendisdatteren i alt, skriver Dagbladet Fredag.

- Jeg spør mamma om råd om karriere, media og personlig liv. Jeg bruker mamma som en rådgiver, hun vil meg jo alltid det beste, sier Pia til Fredag.

Og ifølge "Rikets Røst"-reporteren, som snart drar til USA for å dekke valget for TV 2, har hun fått flere gode råd av Jasmin.

- Å tørre å være seg selv og ikke følge janteloven. Mamma er veldig ungdommelig og det er alltid gøy å ha henne med på ting, sier Pia videre.

Selv om det til tider kan være litt vanskelig å ha et familiemedlem som konstant er i media, innrømmer Jasmin at hun synes datteren er veldig tøff.

- Jeg beundrer Pia og synes hun er kjempetøff. Jeg har såpass god oversikt over livet hennes at det er sjelden noe som overrasker meg, sier Jasmin.
Og Pia selv mener moren har spilt en veldig stor rolle i hennes liv.

- Man er avhengig av støtte og mamma har spilt en stor rolle. Jeg kan ringe henne enten jeg har positive eller negative nyheter. Jeg kan komme til mamma med alt, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg er ikke ondsinnet!