- Man dolker ikke en man har følelser for

Men Paradise-vinnerne har ikke noe forhold i dag.

DELTE PENGENE: Carl Eliassen og Tine Helene Valle valgte å dele premiepotten på 300 000 kroner, da de torsdag gikk til topps i TV3-realityserien «Paradise Hotel» Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
DELTE PENGENE: Carl Eliassen og Tine Helene Valle valgte å dele premiepotten på 300 000 kroner, da de torsdag gikk til topps i TV3-realityserien «Paradise Hotel» Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter over to måneders hemmeligholdelse kunne Carl Eliassen (22) og Tine Helene Valle (23) torsdag endelig slippe jubelen løs over å ha gått til topps i TV3-reality-serien «Paradise Hotel».

- Jeg trodde Triana bare tullet da hun sa at vi hadde vunnet, det tok litt tid før jeg skjønte at det faktisk var sant, sier en jublende Carl til Seher.no.

Sammen med Tine, finalemotstanderne Niklas Vindel (24) og Thea Bråthen Christensen (20), og flere av de andre «Paradise Hotel»-deltakerne så han finale-episoden på utestedet Luux i Oslo torsdag kveld.

Fikk følelser for Tine
Før han sjekket inn på skandalehotellet skrøt Carl at han ville beholde hele premiesummen på 300.000 kroner selv, hvis han fikk muligheten til det.

Men da han havnet i den siste duellen mot Tine, valgte han å dele summen mot romkameraten, som han blant annet har hatt sex med foran «Paradise»-kameraene.

- Det jeg sa om at jeg ville beholde pengene, sa jeg før jeg hadde opplevet hva det vil si å være inne på «Paradise Hotel». Man kommer nær hverandre, og man dolker ikke en man har følelser for.

- Det ville vært feil av meg å beholde pengene alene. Men jeg vil understreke at Tine og jeg kun er gode venner i dag, sier Carl til Seher.no.


Vil reise til USA
Tine Helene Valle hevder hun heller aldri vurderte å svikte Carl i siste øyeblikk, men innrømmer at hun ikke følte seg trygg på hva han ville gjøre.

- Carl sa til meg etterpå at han ikke hadde skjønt reglene helt, men heldigvis endte det med deling. 150.000 er mye penger for meg. Jeg tror aldri jeg har hatt så mye på en gang før, sier hun til Seher.no og ler.

Tine avslører at hun nå håper å få oppfylt drømmen om en lang ferie i USA.

- Jeg har aldri vært der, men har utrolig lyst til å reise dit. En del av pengene vil nok også gå med til shopping.

Carl avslører at han i tillegg til å bruke penger på seg selv, vil gi bort en del av summen til veldedighet.

- Jeg vil gi noe til skolebygging i Sri Lanka, det er et fast formål jeg har gitt til tidligere, når jeg har noe til overs. Jeg liker å støtte en spesiell sak, sier han til Seher.no.- Jeg er vel sannsynligvis den eneste moren her i dag, og jeg er kjempestolt av sønnen min, sier Carls mor Charlotte Eliassen til Seher.no.


- Han er en like stor ablegøyemaker i virkeligheten som han framstår på tv - minst, sier hun.

- Hadde vunnet med annen jente
Carl og Tines finalemotstander Niklas Vindel la ikke skjul på at han var skuffet etter at han og romkameraten Thea Bråten Christensen tapte «Paradise»-kampen på målstreken.

Han legger skylden for tapet på sin partner.

- Jeg tror jeg hadde vunnet, hvis jeg hadde stått sammen med en annen jente enn Thea. Jeg følte meg litt sviktet av de andre juryen, som hadde gitt meg i oppdrag å komme til finalen. 

- Jeg skjønte at slaget var tapt før Stine-Marie skulle avgjøre den siste stemmen. Derfor var det ikke noe moro å sitte å vente på at de skulle bli ferdig med å filme. Jeg satt vel og ventet i 20 minutter på at de skulle få rigget på plass lys og kameraer, sier han til Seher.no.

- Føler meg som en vinner
Thea Bråten Christensen - som onsdag brøt sammen i tårer da kjæresten Emil Løvstad måtte forlate «Paradise Hotel» - legger heller ikke skjul på at hun gjerne ville hatt en annen gutt med seg i finalen enn Niklas.

- Alt ble feil da Emil gikk. Jeg hadde jo sett for meg en finale med ham. Etter at han røk ut, ble jeg så lei meg at jeg ikke tenkte på muligheten for å vinne penger.

- Selvfølgelig var det kjedelig å tape, men siden jeg har fått meg kjæreste takket være «Paradise Hotel», føler jeg at jeg har vunnet likevel, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke problematisk at vi har sex på TV