<strong>GJØR SUKSESS:</strong> Flere tusen nordmenn har fulgt Hans Olav Brenners ferd gjennom Norge i en Volvo Amazon i «Brenner &#8211; historier fra vårt land».  Foto: NRK
GJØR SUKSESS: Flere tusen nordmenn har fulgt Hans Olav Brenners ferd gjennom Norge i en Volvo Amazon i «Brenner – historier fra vårt land». Foto: NRK Vis mer

- Man bør tåle å miste kontrollen

Hans Olav Brenners største mål er å få intervjuobjektene til å skinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Hans Olav Brenner (33) har hatt skapt stor underholdning der han kjører rundt på norske veier i en Volvo Amazon på jakt etter gode historier.

Han har pratet med gamle langrennsstjerner, fått hjelp til lukeparkering av Kåre Willoch og fått frem mange varme samtaler foran kameraet i «Brenner – historier fra vårt land». Til høsten viser NRK tredje sesong av serien, og Brenner gir all ære til personene han møter underveis.

- Mitt høyeste mål er at gjestene skal skinne. Det er en veldig avslørende øvelse å tenke over hvilke intervjuere som stoler på intervjuobjektene sine og ikke, sier han til Dagbladet.


NRK-profilen avslører hva han tror er hemmeligheten bak suksessen.

- En grunnleggende tillit til at folk, uansett posisjon, har en historie å fortelle. Så bør man tåle å miste kontrollen, tangere det pinlige eller dårlige og aldri forsøke å dekke over en tabbe eller en ytre omstendighet som griper inn, forteller han til avisen.

33-åringen er blant annet nominert til prisen beste mannlige programleder for serien «Brenner» under «Gullruten».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lei seg for hatmailene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer