- Man blir ung av å stå på scenen

Hanne Krogh og en rekke andre kjendiser gledet seg til «Showgirls»-premieren.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld spratt Chat Noir champagnen og rullet ut den røde løperen - til ære for revyscenens 100-årsjubileum og premieren på «The SHOWGIRLS must go on».

Og det var en lang rekke kjendiser som ivret etter å få med seg premiereshowet i Oslo. Blant de oppmøtte var komiker Terje Sporsem, som har premiere med showet sitt «Krig» neste uke.
 
- Så nå skal jeg sitte og se om de har noen tekster som er like mine, spøkte han til Seoghør.no.

Også den tidligere hoppstjernen Espen Bredesen, som deltok i «71 grader nord» med Mariann Aas Hansen i vinter, hadde funnet veien til Chat Noir. Han tviler ikke på at «Showgirlsa» vil gjøre en minst like god figur som i det første «Showgirls»-showet for fem år siden.

- Jeg tror damene har enda mer enn det som trengs, de har så mye erfaring, så dette gleder jeg meg til, understreket Bredesen.

Både Hilde Lyrån (49), Guri Schanke (50) og Elisabeth Andreassen (54) er en del år eldre enn «Showgirls»-makker Marian Aas Hansen (37), men alle fire skinner om kapp på scenen. Sanger Hanne Krogh (56) mener at det å få jobbe med det man liker aller best, gjør at man holder seg godt med alderen.

- Det er et privilegium. Jeg regner med at det er det som stråler ut fra disse fire jentene her i dag også, uttalte hun til Seoghør.no. 

- En kombinasjon av å slapppe av, senke skuldrene og prestere. Og man må le litt hver dag, var HENNE-redaktør Ellen Arnstads (46) råd for å holde seg ung.

Se video fra premieren og intervjuer med flere kjendiser øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trenger bare å stille opp i trusa én gang   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer