- Man blir litt redd for å kaste seg ut i det igjen

Artist Hanne Sørvaag innrømmer at en kjærlighetssorg for 11 år siden gjør det vanskelig for henne å finne kjærligheten igjen.

VOND KJÆRLIGHETSSORG: : Den som oftest blide Hanne Sørvaag åpner seg om kjærlighetssorgen som har holdt henne tilbake.  Foto: Espen Solli
VOND KJÆRLIGHETSSORG: : Den som oftest blide Hanne Sørvaag åpner seg om kjærlighetssorgen som har holdt henne tilbake. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den blide Stavanger-jenta Hanne Sørvaag (36) er ikke redd for å snakke om at hun trives godt som singel.

- Jeg kan kompromisse på noen ting, men aldri i kjærligheten. Og jeg trives godt som singel. Jeg er flink på det, skrev popstjernen nylig på sin egen hjemmeside. 

I et nytt intervju med VG forteller 36-åringen imidlertid at det ligger mer bak hennes langvarige singelliv. 

For 11 år siden forlot hennes daværende kjæreste henne, noe hun ikke har klart å glemme helt siden.

– Vi hadde bare vært sammen i et halvt år, men ingenting er som den første gangen. Jeg lurer på om jeg ga bort hjertet mitt og aldri helt fikk det tilbake. Man blir litt redd for å kaste seg ut i det igjen. De viktigste låtene mine baserer seg på dette, sier hun og fortsetter:

FORNØYD: Hanne Sørvaag har vært singel i mange år, og har flere ganger uttalt at hun trives i den tilværelsen.  Foto: Andreas Fadum
FORNØYD: Hanne Sørvaag har vært singel i mange år, og har flere ganger uttalt at hun trives i den tilværelsen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Selv om jeg i dag kanskje ikke tror det skulle blitt oss, gjorde det veldig sterkt inntrykk. Den gangen var jeg klar for bryllup i Las Vegas – noe jeg aldri har vært siden, sier hun til avisen. 

- Litt dølt, men sånn er det blitt

I Sørvaags låt «Why I mess it up», synger blondinen om at hun til og med kan sabotere egne forhold dersom det ikke føles helt riktig.

- Noen ganger saboterer jeg. Bevisst eller ubevisst. Fordi jeg heller vil være alene, skrev hun nylig på hjemmesiden sin. 

Tidligere har den talentfulle sangeren og låtskriveren fortalt til Se og Hør at hun er klar på hvilke krav hun har til en fremtidig kjæreste. 

- Nå er det viktig for meg at han er snill og en man kan regne med. Litt dølt, men sånn er det blitt.

I fjor flyttet Sørvaag inn i drømmeleiligheten ved Pilestredet Park i Oslo. Leiligheten inneholder blant annet to soverom og har en fantastisk balkong. Den flotte loftsleiligheten er 152 kvadratmeter og hun betalte hele 5,9 millioner kroner for den.

- Nå får jeg endelig plass til alle instrumentene mine, fortalte hun i fjor til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg savner ham etter ett kvarter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer