VIL FLYTTE: - Nå håper jeg bare at jeg kan flytte til utlandet i en periode, forteller 23-åringen til Steen & Strøm Magasinet. Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås
VIL FLYTTE: - Nå håper jeg bare at jeg kan flytte til utlandet i en periode, forteller 23-åringen til Steen & Strøm Magasinet. Foto: Seher.no/Kirsti I.ErtsåsVis mer

- Man blir litt paranoid

Jenny Skavlan innrømmer at kjendisstatusen tar på, og nå vil hun flytte til utlandet.

SEHER.NO: Jenny Skavan (23) har hatt stor suksess som skuespillerinne etter at hun slo gjennom som "Grandiosa"-jenta i 2007. I år er hun programleder i Studio 5 og er for tiden også aktuell med sin egen kleskolleksjon for Bik Bok.

På nyåret kommer i tillegg gangsterkomedien "Tomme Tønner" hvor Skavlan har en rolle, men til Steen & Strøm Magasinet innrømmer 23-åringen at hun nå egentlig kan tenke seg å forsvinne litt fra rampelyset.

- Nå håper jeg bare at jeg kan flytte til utlandet i en periode. Jeg har veldig lyst til å gå på skole igjen, og jeg tror man har veldig godt av å se Norge litt fra utsiden. Så det blir forhåpentligvis det neste fra meg - at dere ikke ser noe av meg på en stund, forteller Skavlan, som avslører at hun drømmer om storbyen New York.

Skavlan har vært mye i media det siste året, og innrømmer at hun begynner å bli litt lei av seg selv.

- Ja, litt. Men det går veldig opp og ned, sier hun til Steen & Strøm Magasinet.

Skuespillerinnen er blitt vant til å bli gjenkjent på gata, og hevder det ikke bare er sunt for henne å være i rampelyset og bli gjenkjent hele tiden.

- Nei, man blir rett og slett litt paranoid, forklarer hun.

- At de kjenner meg igjen, det er en ting. Men det er fort gjort å glemme at gjennomsnittspersonen kun får med seg 3-4 prosent av det man gjør, og veldig mange vet ikke hvem jeg er en gang.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Det er forbløffende lett