- Man blir bare bedre med alderen

Chat Noir-veteranen Elsa Lystad mener at «Showgirls»-stjernene fortsatt er ungjenter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller-legenden Elsa Lystad (82) var en selvskreven gjest da «The SHOWGIRLS must go on» hadde premiere på Chat Noir i Oslo torsdag forrige uke.

Lystad, som er kjent for sitt komiske talent i blant annet «Fredrikssons fabrikk», har vært tilknyttet revyscenen i en årrekke. Hun gledet seg stort til forestillingen.

- Jeg går aldri i teateret uten å være full av forventninger. Det er første bud. Du skal være glad og tenke «nå skal jeg ha det morsomt». Dét skal vi ha, understreker hun overfor Seoghør.no.


82-åringen, som har en over 50 år lang karriere bak seg, er sikker på at «Showgirlsa» Elisabeth Andreassen, Guri Schanke, Hilde Lyrån og Marian Aas Hansen også vil holde det gående lenge.

- Om fem år så er vi her igjen, ikke sant? Og det kommer bare til å bli bedre, det blir bedre jo eldre man blir, ikke sant? Men de er jo bare unge ennå, påpeker Lystad med glimt i øyet.


Se legendariske Elsa Lystad snakke mer om alder og karriere i videoen øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strålte med sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer