- Mammas sykdom er kanskje det tristeste i livet mitt

Christer Falck snakker om morens Alzheimer-sykdom i nytt tv-program.

PÅ BESØK: I første episode av «Skogheim flytter inn» besøker Kristin Skogheim «Robinson»-programleder Christer Falck. I episoden snakker Christer blant annet åpent ut om morens Alzheimer-sykdom.  Foto: TV 2
PÅ BESØK: I første episode av «Skogheim flytter inn» besøker Kristin Skogheim «Robinson»-programleder Christer Falck. I episoden snakker Christer blant annet åpent ut om morens Alzheimer-sykdom. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Torsdag er det premiere på komiker og tv-profil Kristin Skogheims nye serie «Skogheim flytter inn» på TV 2.

I fjor lot det tidligere Melonas-medlemmet tv-publikummet være med i hennes egen stue, i serien «Skogheims». I den nye serien er det Kristin som flytter inn, hos en rekke av Norges mest profilerte kjendiser.

Blant stjernene Skogheim besøker i de ti programmene er Hans Erik Dyvik Husby, Abid Raja, Bjarne Brøndbo, Åse Kleveland og Christer Falck (41). 

I den første episoden får tv-seerne være med hjem til sistnevnte kjendis og «Robinson»-programleder. Og det er en svært åpenhjertig og ærlig Falck som viser frem hjemmet sitt på skjermen, og snakker om morens Alzheimer-sykdom, skriver Dagbladet. 

- Mammas sykdom er kanskje det tristeste som skjer i livet mitt, men jeg synes det kom fint ut i programmet. Dette er første gang jeg snakker om familien min og barna mine på denne måten, sier Falck til avisen.

I episoden forteller Falck om sorgen rundt morens sykdom, som hun har slitt med i fire år.

- Det er en sykdom man ikke kan gjøre noen verdens ting med. Hadde det vært kreft, kunne man håpet på at hun ble frisk, sier Falck i programmet.

Ifølge Skogheim har det vært et mål at serien skal komme inn under huden på kjendisene hun bor hos, i tillegg til at det skal være morsomt og underholdende.

- Det går inn på en å høre en sånn historie som Christer forteller. Det er klart det må gjøre inntrykk å se moren bli borte, slik det skjer med personer som lider av Alzheimer, sier hun til Dagbladet.

«Skogheim flytter inn» har premiere på TV 2 torsdag kl. 20.00! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg løy til TV3