Mammas søte sjarmtroll!

Sarah Jessica Parker viste frem døtrene sine på Upper West Side i New York.

<strong>HJEMME IGJEN:</strong> Etter noen hektiske promoteringsdager i Europa kan endelig Sarah Jessica Parker være sammen med familien. Her fra en tur denne uken med ektemannen, tvillingdøtrene og en venninne på Upper West Side i New York. Foto: All Over Press
HJEMME IGJEN: Etter noen hektiske promoteringsdager i Europa kan endelig Sarah Jessica Parker være sammen med familien. Her fra en tur denne uken med ektemannen, tvillingdøtrene og en venninne på Upper West Side i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Jessica Parker (46) har akkurat kommet tilbake til USA etter å ha promotert sin nyeste film «I Don't Know How She Does It» i blant annet Moskva, Berlin og London. Lykken var derfor stor da Sarah Jessica og ektemannen henns kunne spasere rundt med barna i Upper West Sides gater i New York tidligere denne uken.


Skuespillerinnen og ektemannen Matthew Broderick (49) har sønnen James Wilkie (8) biologisk, mens tvillingdøtrene Loretta og Tabitha (2) ble født via en surrogatmor. Selv om Sarah Jessica er travelt opptatt med filminnspillinger og promoteringer lar hun ikke det gå ut over den viktigste rollen av dem alle - nemlig morsrollen.

- Vi har ikke ansatt nannyer til barna, for hva er poenget med å få barn hvis du ikke har tid til å delta i livene deres?, fortalte Sarah Jessica i augustutgaven av Vogue. 

På samme måte som rollefigurvenninnen hennes «Charlotte», spilt av Kristin Davis (46), i «Sex og Singelliv» også kjemper en hard kamp for å få barn, har Sarah Jessica på privaten slitt med det samme problemet.

- Det var vanskelig da vi hadde problemer med å få barn, men jeg tror og håper at det har gjort meg sterkere som mor, sier hun i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse bildene får ryktene til å svirre  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer