Mammas små sjarmtroll

Sarah Jessica Parker på tur med tvillingdøtrene i New York.

PÅ MAMMAS ARM: Lille Marion klamret seg fast til mammas arm i New York tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures
PÅ MAMMAS ARM: Lille Marion klamret seg fast til mammas arm i New York tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vanligvis svært glamorøse Sarah Jessica Parker (47) så ut som hvilken som helst mamma da hun hentet sine to tvillingdøtre Marion Loretta og Tabitha Hodge på skolen i New York tidligere denne uken.

Tvillingsøstrene ser ut til å ha svært ulik personlighet. Mens lille Tabitha lekte og viste seg frem for fotografene, klamret en mer sjenert Marion seg til mammas trygge arm.

Skuespillerinnen og ektemannen Matthew Broderick (50) har sønnen James Wilkie (9) biologisk, mens tvillingdøtrene Loretta og Tabitha (3) ble født via en surrogatmor. Selv om Sarah Jessica er travelt opptatt med filminnspillinger og promoteringer lar hun ikke det gå ut over den viktigste rollen av dem alle - nemlig morsrollen.

- Vi har ikke ansatt nannyer til barna, for hva er poenget med å få barn hvis du ikke har tid til å delta i livene deres?, fortalte Sarah Jessica i augustutgaven av Vogue i fjor.

På samme måte som rollefigurvenninnen hennes «Charlotte», spilt av Kristin Davis (46), i «Sex og Singelliv» også kjemper en hard kamp for å få barn, har Sarah Jessica på privaten slitt med det samme problemet.

- Det var vanskelig da vi hadde problemer med å få barn, men jeg tror og håper at det har gjort meg sterkere som mor, sier hun i intervjuet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tar rollen fra Demi  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer