Mammas lille moteløve

Sandra Bullock kler opp sønnen i trendy antrekk.

KLER OPP SØNNEN: Sandra Bullock elsker å kjøpe nye klær og tilbehør til sønnen Louis Bardo.  Foto: All Over Press
KLER OPP SØNNEN: Sandra Bullock elsker å kjøpe nye klær og tilbehør til sønnen Louis Bardo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sandra Bullocks (47) to år gamle sønn Louis Bardo er i ferd med å utkonkurrere andre kjendisbarn som Harper Seven Beckham (7 mnd), Shiloh Jolie-Pitt (5) og Suri Cruise (5) som det best kledde stjernebarnet.

Nylig fulgte skuespilleren sønnen i barnehagen. Bullock gikk i sort treningsbukse, genser og caps, mens lille Louis så svært stilig ut i kule nye jeans, bulldog t-skjorte og matchende joggesko.

Den lille gutten er alltid pen i tøyet når han er ute med sin superstjernemamma. 2-åringen har allerede en kul stil, og blir ofte sett i jeans, cardigans, jeansjakker og joggesko.

Bullock startet adopsjonsprosessen sammen med sin daværende ektemann Jesse James, men tok eneansvar for sønnen da de skilte seg kort tid senere. Sandra holdt sin nye sønn hemmelig i tre måneder før hun fortalte verden om familieforøkelsen.

- Louis er bare helt perfekt, det er den eneste måten jeg kan beskrive ham på. Det føles som om han alltid har vært en del av våre liv, sa Bullock den gangen til People Magazine.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Legger det vonde bruddet bak seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer