Stacey Solomon:

«Mammapolitiet» raser etter dette

TV-profilen fikk passet påskrevet etter et innlegg på Instagram.

FAMILIEHYGGE: Stacey Solomon delte flere bilder fra en vinterdag med barna på sosiale medier. Det fikk «mammapolitiet» til å reagere. Foto: Skjermdump Instagram
FAMILIEHYGGE: Stacey Solomon delte flere bilder fra en vinterdag med barna på sosiale medier. Det fikk «mammapolitiet» til å reagere. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den britiske artisten og realityprofilen Stacey Solomon (33) har nok å holde i som mor til fire barn. Med sin nåværende ektemann Joe Swash (40) har hun barna Rex (3) og Rose (1), i tillegg til at hun har Zachary (14) og Leighton (10) fra to tidligere forhold.

På Instagram, hvor hun følges av 5,4 millioner, deler hun hyppige oppdateringer fra familielivet og barna - noe følgerne virker å sette pris på.

Men det er ikke bare positive tilbakemeldinger å hente, og nå har Solomon også fått føle på hvordan det er å ha «mammapolitiet» på nakken.

FÅR KRITIKK: Det stormet rundt Margaux Dietz etter at hun la ut denne videoen på sin YouTube-kanal. Video: Margaux Dietz Vis mer

I sitt siste innlegg på plattformen har firebarnsmora delt en rekke bilder fra det som ser ut som en idyllisk vinterdag med de to yngste, der de blant annet leker med en kjelke.

Det følgerne har bitt seg merke i er barnas bekledning.

På bildene ligger det et tjukt lag med snø både på bakken og i trærne, og det ser relativt kaldt ut. Rose og Solomon selv er godt kledd i vinterklær og med tjukke luer på hodet.

Tre år gamle Rex har imidlertid hodet bart.

KAN STRAFFES: Influenser Katie Sigmond risikerer fengsel etter at et stunt gikk galt. Video: Tiktok/Snapchat. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

I kommentarfeltet har flere påpekt at bare ett av barna har på seg lue, og ifølge The Sun har noen også lagt igjen stygge kommentarer hvor de spør hvorfor ikke treåringen er like godt kledd som minstemann og mora.

Flere tillater seg også å legge igjen ufine kommentarer om guttens lange, blonde lokker, og mener det er på tide han får seg en klipp.

Til tross for strenge pekefingrer fra «mammapolitiet», er det også mange som står opp for Solomon og barna og ber folk være snille.

DELER: Vi tok en prat med influenser Sophie Elise under feiringen av Petter Stordalen sitt nyåpnede hotell Sommerro. Video: Luna Lea. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

«Noen ganger liker ikke barn å bruke hodeplagg. Det er godt gjort å kritisere en mor når hun bare prøver å dele noen fine familiebilder», skriver en.

«Jeg kan ikke tro noen av kommentarene her, folk er så frekke», legger en annen til.

LES OGSÅ: «Du kommer til å angre deg»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer