VISTE FREM MAGEN: Amanda Seyfried (30) kjenner rampelyset godt, og vet hvordan hun utnytter det. Da hun stilte på rød løper nylig, viste hun like gjerne fram babymagen for første gang. Det i en gjennomsiktig luksuskjole. Foto: Julian Mackler/BFA, NTB scanpix 
VISTE FREM MAGEN: Amanda Seyfried (30) kjenner rampelyset godt, og vet hvordan hun utnytter det. Da hun stilte på rød løper nylig, viste hun like gjerne fram babymagen for første gang. Det i en gjennomsiktig luksuskjole. Foto: Julian Mackler/BFA, NTB scanpix Vis mer

Amanda Seyfried:

- «Mamma Mia»-stjernen er gravid

Hollywood-skuespilleren viste fram ny kul på magen. Nå svirrer babyryktene.

SEOGHØR.NO: Amanda Seyfried (30) er kjent fra en rekke store produksjoner, deriblant «Mamma Mia», «Mean Girls» og «Dear John».

Stjernen har jobbet som skuespiller helt siden hun var tenåring, og er vant til rampelyset. Hun vet også hvordan hun tar nytte av det.

På rød løper for lanseringen av den nye parfymen til det franske motehuset Givenchy, som hun er talsperson for, dukket hun opp i en gjennomsiktig svart kjole.

Viste fram magen

Kjolen ville normalt sett vist fram Amandas nette figur, men denne gangen kunne man spotte noe helt annet gjennom det tynne laget av stoff. Stjernen er nemlig gravid, ifølge People.

Dette er første gang hun viser fram det bladet beskriver som hennes babymage.

Artikkelen fortsetter under.

Ryktene svirret etter luftetur

Tidligere i år det ble kjent at Amanda hadde funnet lykken nok en gang, etter at hennes to år lange forhold med skuespiller Justin Long (38) tok slutt året før.

I september kom nyheten om at Amanda hadde forlovet seg med sin nye kjæreste Thomas Sadoski (40). Det er Thomas hun nå venter barn med.

Artikkelen fortsetter under.

VISER KJÆRLIGHETEN: Verken Amanda eller Thomas er ukjente med å vise hvor glad de er i hverandre offentlig. Her er paret i oktober, utenfor hjemmet deres nord i Hollywood. Foto: Splash News / NTB scanpix 
VISER KJÆRLIGHETEN: Verken Amanda eller Thomas er ukjente med å vise hvor glad de er i hverandre offentlig. Her er paret i oktober, utenfor hjemmet deres nord i Hollywood. Foto: Splash News / NTB scanpix  Vis mer

Ryktene begynte for alvor å svirre da «Mamma Mia»-stjernen ble da sett med ring på fingeren, på en luftetur med hunden, Finn.

Kort tid etter bekreftet en representant for paret forlovelsen til US Magazine.

- Tommy og Amanda ble nylig forlovet og delte de gledelige nyhetene med familie og nære venner, fortalte en nær venn av paret.

Paret møttes først i 2015 da begge to spilte i Broadway-stykket «The Way We Get By». Dramaet handler om et beruset par som har en «one-night stand» i et bryllup.

I 2016 ble de gjenforent på settet til filmen «The Last Word». Da skal vennskapet ha utviklet seg til noe mer, ifølge People.

Valgte åpenhet

De siste årene har 30-åringen også fått oppmerksomhet for sin åpenhet. Tidligere i høst snakket hun åpenhjertig om tvangslidelsene sine.

Den kjente skuespilleren lider av «OCD», eller tvangslidelser.

Artikkelen fortsetter under.

SNAKKET UT: Amanda har brukt de siste årene på å sette fokus på sin egen tvangslidelse. Hun lider nemlig av såkalt «OCD». Foto: Clint Spaulding/PMC, NTB scanpix 
SNAKKET UT: Amanda har brukt de siste årene på å sette fokus på sin egen tvangslidelse. Hun lider nemlig av såkalt «OCD». Foto: Clint Spaulding/PMC, NTB scanpix  Vis mer

- En mental lidelse er en ting folk setter i en annen kategori enn andre lidelser. Men jeg tror ikke den er så annerledes fra andre lidelser, forteller hun åpenhjertig til magasinet Allure, ifølge People.

- Det bør bli tatt like seriøst som alt annet. Du ser ikke den mentale lidelsen, det er ikke en masse eller en cyste, men den er der. Hvorfor må du bevise det? Om du kan behandle det, så behandler du det.

Stjernen åpnet seg for første gang om at hun har tvangslidelser i 2012.

Mens motspilleren hennes Anne Hathaway (33) avslørte at hun ikke spiste på 13 dager for å bli tynn nok til rollen i filmen, innrømmet Seyfried at hun hadde egne ting å stri med på det private plan.

- Jeg er for kontrollerende når det gjelder alt.