Tammy Hembrow:

«Mammakropp»-storm etter dette

- Dette er farlig!

NYFØDT: Influenser Tammy Hembrow fikk kritikk etter å ha delt ulike bilder av seg selv noen få dager etter fødsel. Foto: Skjermdump/ Instagram
NYFØDT: Influenser Tammy Hembrow fikk kritikk etter å ha delt ulike bilder av seg selv noen få dager etter fødsel. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kun tre uker etter å ha født datteren Posy, har treningsinfluenseren Tammy Hembrow (28) rukket å skape en rekke overskrifter.

Influenseren har nemlig delt både video og bilder av kroppen sin etter fødselen med sine 15 millioner Instagram-følgere, og det er det ikke alle som setter pris på.

28-åringen delte nylig en video hvor hun viste frem «mammakroppen» kort tid etter at hun fødte sitt tredje barn. Der understreket hun at alle kropper er ulike og at ingen burde sammenligne sin egen kropp med hennes.

En som likevel reagerte sterkt på Hembrows deling av bilder og videoer av mammakroppen, var komiker Celeste Barber (40).

- Dette er farlig

Barber videredelte Hembrows video på sin egen Instagram Story og la på teksten:

«Ikke for å være respektløs, gratulerer med suksessen din, men dette er farlig. Kvinner burde ALDRI føle at de trenger å ta på treningsklær og vise frem kroppen sin for å bevise noe. I HVERT FALL ikke 12 dager etter å ha født en baby. 12 dager! (...) Hvordan vi ser ut er irrelevant», er blant det Barber skrev om Hembrow, og la til en oppfordring om å avfølge kontoer som «får deg til å føle deg dritt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer