- Mamma ville drept meg

LeAnn Rimes vil ikke vise frem kroppen.

GODT SELVBILDE: LeAnn Rimes har flere ganger skrytt av sin egen figur, men vil ikke stille opp i Playboy. Ektemannen Eddie Cibrian spilte nylig i TV-serien "The Bunny Club" om det samme magasinet.  Foto: All Over Press
GODT SELVBILDE: LeAnn Rimes har flere ganger skrytt av sin egen figur, men vil ikke stille opp i Playboy. Ektemannen Eddie Cibrian spilte nylig i TV-serien "The Bunny Club" om det samme magasinet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Countrystjernen LeAnn Rimes (29) har flere ganger skryt av sin veltrente kropp. Men selv om hun tydelig er stolt av sine flotte former, har ikke stjernen noen planer om å kaste klærne.

Hele tre ganger har mannfolkbladet Playboy tilbudt Rimes å posere lettkledd, men hver gang har hun avvist forslaget. Årsaken er ikke at Rimes er blyg, men hun skal være veldig opptatt av hva familien måtte mene om bildene.

- De har spurt meg tre ganger, men mamma ville drept meg.  Det er likevel ganske flatterende, skriver hun på Twitter.

Rimes følger dermed ikke i fotsporene til skuespilleren Lindsay Lohan (25) som nylig prydet magasinets forside.

Countrystjernen har flere ganger fått kritikk for sin tynne figur, men fortsetter å skryte av kroppen sin.

- Jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv. Jeg er frisk og tar godt vare på kroppen min. Jeg har blitt slankere og mindre formfull, sa hun tidligere i år til magasinet Star.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slo seg løs foran fotografene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer