Mamma vil lage film om Britneys liv

Men Britney selv er ikke tiltenkt hovedrollen.

I HARNISK: - Hun gjør hva som helst for å gjøre seg selv mer berømt og å tjene penger på mitt navn, sier Britney om moren Lynne. Foto: All Over Press
I HARNISK: - Hun gjør hva som helst for å gjøre seg selv mer berømt og å tjene penger på mitt navn, sier Britney om moren Lynne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vennskapet mellom Britney Spears (26) og moren Lynne Spears (53) henger nok en gang i en tynn tråd, etter at sistnevnte har begynt å planlegge en filmatisering av den omstridte biografien "Through The Storm".

Mamma Lynne er i samtaler med flere filmstudioer i Hollywood som er desperate etter filmrettighetene til boken, som blant annet tar for seg Britneys problematiske tid og hennes søster Jamie Lynns (17) tenåringsgraviditet.

- Lynne prøver å selge inn boken hos flere studioer. Hun sier til og med at hun vil at Julia Roberts skal spille henne. Det er galskap! sier en kilde ifølge Female First.

Til rollen som Britney selv har Lynne sett for seg "The House Bunny"-skuespilleren Anna Faris.

Britney skal være rasende over filmplanene, og beskylder moren for å tjene penger på hennes problemer. Nå skal den plateaktuelle artisten, som nylig slapp singelen Womanizer, være nær ved å gjøre moren arveløs og bryte all kontakt med henne - for godt.

- Britney sier til vennene sine at "Den damen ligner ikke engang på moren min lenger. Hun gjør hva som helst for å gjøre seg selv mer berømt og å tjene penger på mitt navn. Det er bare uvirkelig. Hvis jeg kunne stenge henne ute av livet mitt for godt ville jeg gjort det", forteller en kilde.

I boken "Through The Storm" hevder Lynne blant annet at Britney begynte å drikke alkohol da hun var 13 og hadde sex første gang som 14-åring. Allerede som 15-åring skal hun ha brukt narkotika. 

Boken tar også for seg Britneys havarerte ekteskap til Kevin Federline (30) og sammenbruddet som førte til at hun mistet foreldreretten til barna Sean Preston og Jayden James.

LES OGSÅ: Britney viser brystvorten i Womanizer

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer