- Mamma, vil du ha potetmos?

Det er ikke matroen som dominerer når Gunilla tar med moren på restaurant i «Svenske Hollywoodfruer».

SEOGHØR.NO: I «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 har Gunilla Persson (55) gjentatte ganger vist at hun ikke akkurat går stille i dørene.

Forrige uke fikk seerne en smakebit på manuskriptet hennes, «Hidden Agendas», da Gunilla hevdet at hun har den beste skuespillerutdanningen som er å oppdrive i USA.

I ukens episode spiser hun middag med Alec, som skal hjelpe henne med filmatiseringen av manuskriptet. Imidlertid blir ikke måltidet et profesjonelt møte mellom to samarbeidspartnere.

Gunilla har nemlig med seg sin aldrende mor til restauranten i Malibu, og den frittalende Hollywoodfruen finner ut at hun skal mate moren sin ved bordet.

Se hele klippet fra restaurantbesøket øverst i saken!

- Vi skal ha litt mat, mamma. Skal du ikke ha noe mat? sier Gunilla, like etter at Alec har prøvd å spørre henne ut om filminnspillingen.

Saken fortsetter under bildet.

GIR SEG IKKE: Gunilla Persson gjør sitt beste for å få moren til å spise både fisk og potetmos på restauranten. Foto: TV3
GIR SEG IKKE: Gunilla Persson gjør sitt beste for å få moren til å spise både fisk og potetmos på restauranten. Foto: TV3 Vis mer

Moren til den noe dramatisk anlagte 55-åringen protesterer, men Gunilla gir seg ikke:

- Vil du ha fisk? Vil du ha potetmos? Mamma, mamma, det er kjempegodt! fortsetter hun, mens hun holder en gaffel med potetmos foran ansiktet til moren sin.

Men det er ikke bare morens matinntak Gunilla er opptatt av på restauranten. Hun har iført seg en kjole med bar arm og rygg for anledningen, og får kelneren til å hente flere varmekjegler hun kan varme seg på.

- Jeg liker ikke å fryse. Jeg er en person som liker tropisk varme, jeg elsker det, proklamerer hun i episoden.

Se hele episoden av «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 tirsdag klokken 20.30.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ha en feit mann