«Mamma, vi kjenner deg ikke igjen»

Barna trodde ikke hva de så, da mamma kom på TV...

71-KLAR: Vendela Kirsebom er en av ti kjendiser som er å se i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
71-KLAR: Vendela Kirsebom er en av ti kjendiser som er å se i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
STAVANGER (SEHER.NO): Den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom (43) er en av ti kjendiser som til våren blir å se i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. Denne uka er 43-åringen også i se sammen med Jan Thomas Mørch Husby og mannen Christopher, samt Vibeke Skofterud i «4-stjerners reise» på samme kanal.

I 2008 var hun en del av «Top Model» på TV3. Der måtte Vendela tåle kraftig kritikk fra flere deltagere, som mente hun var en kald og kynisk person.

Til Seher.no avslører Kirsebom, som i høst er aktuell i ett nytt modellprogram - «Modell på 1 dag» på kanalen FEM - at barna hennes ble mildt sagt overrasket over hvordan hun ble fremstilt på TV i 2008.
 
- De sa til meg at «Mamma, vi kjenner deg jo ikke igjen, du er jo aldri så streng hjemme», forteller Vendela til Seher.no.

Men til tross for henne strenge ytre den gang: Eks-supermodellen frykter ikke at hennes to barn - Julia og Hannah - skal si det samme til henne etter de får se henne i «Modell på 1 dag».

- Nei, jeg gjør ikke det. Jeg vet at noen av jentene syntes det var litt kjipt den gang, men jeg gjorde bare rollen jeg hadde fått tildelt. Man går liksom ut av seg selv, selv om det var gøy å prøve det. «Top Model» var morsomt på mange måter, men i «Modell på 1 dag» er man blant annet sammen med menneskene over en kortere periode, sier Vendela, som lover et snillere konsept denne gang.

- Det oppstår ikke de samme intrigene som man så i «Top Model». «Top Model» var ok da, men jeg har gått videre nå, sier «71 grader nord»-deltageren.

Da Seher.no møtte henne under innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», fortalte Vendela at hun var meget skjelven etter å ha syklet BMX-sykkel på bane.

- Jeg var så redd at jeg nesten ikke klarte å puste. Det er jo kult å deale med den frykten, men det første jeg tenkte var at «dette gjør jeg bare ikke», sa hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg klarte nesten ikke puste