KJÆRLIGHETSFERIE: Paret har hatt et forhold siden oktober 2006, og nå tror Brunis mor at datteren kan bli Frankrikes nye førstedame. Foto: AP
KJÆRLIGHETSFERIE: Paret har hatt et forhold siden oktober 2006, og nå tror Brunis mor at datteren kan bli Frankrikes nye førstedame. Foto: APVis mer

Mamma tror på bryllup

- Min datter lever i en ekte kjærlighetshistorie, sier Carla Brunis mor om forholdet til Frankrikes president.

SEHER.NO: Den italienske sangerinnen, skuespillerinnen og modellen Carla Bruni (39) kan bli Frankrikes nye førstedame. Det tror i hvert fall Brunis mamma, Marisa Borini, som hevder datterens forhold til Frankrikes president Nicolas Sarkozy er mer enn en kortvarig romanse.

- Min datter lever i en ekte kjærlighetshistorie. Jeg tror det er meget mulig at hun vil ende opp med Nicolas, sier Borini ifølge Contactmusic.

De to turtelduene er for tiden på juleferie i Egypt. Og da Carla under oppholdet viste seg med en ny safirring på forlovelsesfingeren begynte bryllupsryktene å svirre.

Se bilder fra parets kjærlighetsferie i Egypt lenger ned i saken!

Men selv om Carlas mor tror på en snarlig forlovelse, mener hun at datteren må fortsette med sin kreative karriere.

- Hvis Carla blir fransk førstedame må hun ha rom og tid for seg selv til å skrive. Hun trenger å skrive diktene sine, komponere musikk og spille inn plater. Det samme gjelder hennes andre oppgaver - hun må planlegge tiden sin, sier mamma Marisa, og legger til at det ikke bare var datterens utseende, men også hennes artistiske sider, som fikk presidenten til å falle pladask.

- Jeg tror presidenten ikke bare ser den vakre piken hun er og at han har stor respekt for hennes artistiske sider. Vi har allerede snakket om dette og han er helt enig.

Se bildene fra parets kjærlighetsferie i Egypt her: