Anna Rasmussen:

«Mamma til Michelle»avslører bryllupsplaner

Overrasket fansen på Instagram.

NÅ BLIR DET BRYLLUP: Anna Rasmussen avslørte tirsdag at hun og forloveden Jan Lossius gifter seg i 2018. Foto: NTB Scanpix
NÅ BLIR DET BRYLLUP: Anna Rasmussen avslørte tirsdag at hun og forloveden Jan Lossius gifter seg i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I februar skrev bloggeren Anna Rasmussen (21), som går under aliaset «Mamma til Michelle», at hun og kjæresten Jan Lossius (24) hadde forlovet seg.

Seks måneder senere kunne imidlertid Anna avsløre at duoen hadde avlyst bryllupet. Årsaken var at bloggeren hadde en travel høst i vente med «Skal vi Danse», som hun imidlertid trakk seg fra, boklansering, flytting og tre små barn.

Nå ser det likevel ut som at bryllupsplanene er i gang for fullt. Tirsdag delte nemlig Anna et bilde på Instagram med teksten: «Det blir bryllup i 2018!!!»

DET BLIR BRYLLUP I 2018!! Klikk på link i bio🙌🏼 @mammatilmichelle

A post shared by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on

På bloggen hennes skriver bloggeren at hun ikke vet hvordan hun skal forklare bryllupsavgjørelsen, etter som det har vært lite oppdatering om hvordan det har gått på kjærlighetsfronten etter nyheten om at bryllupet ble avlyst.

- Det har vært mye fram og tilbake etter at Jan og meg ble forlovet i februar. Vi har gått gjennom litt av hvert etter at vi startet forholdet vårt tilbake i 2015. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare noe som helst, for jeg tror at om man ser på livet til noen utenfra, så er det vanskelig å sette seg inn i situasjonen eller forstå, skriver hun på bloggen.

Nærmere detaljer om hvor eller når bryllupet vil finne sted har ikke Rasmussen uttalt seg om.

Se og Hør har ikke lykkes i og komme i kontakt med Anna Rasmussen.

Datoen var klar

Da Anna avlyste bryllupet i august hadde hun og forloveden allerede datoen på plass.

«... Planen var først 07.07 (altså 7. juli 2018) men så endret vi datoen, som i våre øyne er like perfekt 05.05! 5. mai 2018 blir det bryllup», skrev hun den gang på bloggen.

Videre skrev hun at de planla å gifte seg i utlandet, men nøyaktig hvor ble ikke kjent.

Saken fortsetter under:

Anna Rasmussen intervjues i forbindelse med lansering av ny sesong av TV2-programmet "Bloggerne". Her forteller hun om intimkirurgi etter at henne ble voldtatt. Vis mer

Trebarnsmor

Paret fikk sitt første barn sammen i oktober fjor, da lille Lucas kom til verden. Fra før har 21-åringen dattera Michelle (6) og sønnen William (2) fra to tidligere forhold.

Toppbloggeren har ikke lagt skjul på at hun har funnet mye støtte i Jan, og at hun er takknemlig for den gode hjelpen hun har fått med barna.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Les også: Paris Hilton har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer