Anna Rasmussen:

«Mamma til Michelle»avslører bryllupsplaner

Overrasket fansen på Instagram.

NÅ BLIR DET BRYLLUP: Anna Rasmussen avslørte tirsdag at hun og forloveden Jan Lossius gifter seg i 2018. Foto: NTB Scanpix
NÅ BLIR DET BRYLLUP: Anna Rasmussen avslørte tirsdag at hun og forloveden Jan Lossius gifter seg i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I februar skrev bloggeren Anna Rasmussen (21), som går under aliaset «Mamma til Michelle», at hun og kjæresten Jan Lossius (24) hadde forlovet seg.

Seks måneder senere kunne imidlertid Anna avsløre at duoen hadde avlyst bryllupet. Årsaken var at bloggeren hadde en travel høst i vente med «Skal vi Danse», som hun imidlertid trakk seg fra, boklansering, flytting og tre små barn.

Nå ser det likevel ut som at bryllupsplanene er i gang for fullt. Tirsdag delte nemlig Anna et bilde på Instagram med teksten: «Det blir bryllup i 2018!!!»

På bloggen hennes skriver bloggeren at hun ikke vet hvordan hun skal forklare bryllupsavgjørelsen, etter som det har vært lite oppdatering om hvordan det har gått på kjærlighetsfronten etter nyheten om at bryllupet ble avlyst.

- Det har vært mye fram og tilbake etter at Jan og meg ble forlovet i februar. Vi har gått gjennom litt av hvert etter at vi startet forholdet vårt tilbake i 2015. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare noe som helst, for jeg tror at om man ser på livet til noen utenfra, så er det vanskelig å sette seg inn i situasjonen eller forstå, skriver hun på bloggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer