«Bloggerne» 2017:

«Mamma til Michelle» tar en Kardashian - viser fram fødselen på tv

Slik blir nye «Bloggerne».

MER BLOGGE-TV: Anniken Jørgensen, Ørjan Burøe, Marna Haugen, Anne Brith Davidsen, Kristine Ullebø, Tonje Blomseth, Anna Rasmussen, John Arne Riise og Louise Angelica Riise utgjør den sjette sesongen av «Bloggerne». Foto: TV 2
MER BLOGGE-TV: Anniken Jørgensen, Ørjan Burøe, Marna Haugen, Anne Brith Davidsen, Kristine Ullebø, Tonje Blomseth, Anna Rasmussen, John Arne Riise og Louise Angelica Riise utgjør den sjette sesongen av «Bloggerne». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 har bestemt seg for å fornye realitykonseptet «Bloggerne» med nok en sesong, og slapp casten til de kommende episodene i formiddag.

Før helga ble det kjent at Sophie Elise Isachsen (21), som har tatt del i de fem foregående sesongene, ikke blir med videre. Heller ikke Kristin Gjelsvik (29), som driver nettstedet Styleconnection, blir å se i neste sesong.

Bloggerne erstattes av nye navn som Kristine «Krisssy» Ullebø (19), Anniken «Annijor» Jørgensen (20) og kakebloggeren Anne Brith Davidsen (41).

Følger etter Marna og Kardashian

Sistnevnte var i nylig i vinden da hun ba sønnen kaste én kilo Halloween-godteri, som skapte storm på sosiale medier.

Det blir et gjensyn med Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, som skal la seerne få et innblikk i tida fram mot sønnen Lucas' fødsel. Han kom til verden i oktober.

Dagbladet får vite at fødselen, eller deler av fødselen, også er dokumentert.

- Vi har fulgt Anna og hennes familie gjennom graviditet, fødsel og filmer fortsatt til denne sesongen. Anna og de andre bloggerne deler mye av seg selv, så det blir nok en spennende sesong av «Bloggerne», forteller Johanne Viken Sandnes, til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer