«Bloggerne» 2017:

«Mamma til Michelle» tar en Kardashian - viser fram fødselen på tv

Slik blir nye «Bloggerne».

MER BLOGGE-TV: Anniken Jørgensen, Ørjan Burøe, Marna Haugen, Anne Brith Davidsen, Kristine Ullebø, Tonje Blomseth, Anna Rasmussen, John Arne Riise og Louise Angelica Riise utgjør den sjette sesongen av «Bloggerne». Foto: TV 2
MER BLOGGE-TV: Anniken Jørgensen, Ørjan Burøe, Marna Haugen, Anne Brith Davidsen, Kristine Ullebø, Tonje Blomseth, Anna Rasmussen, John Arne Riise og Louise Angelica Riise utgjør den sjette sesongen av «Bloggerne». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 har bestemt seg for å fornye realitykonseptet «Bloggerne» med nok en sesong, og slapp casten til de kommende episodene i formiddag.

Før helga ble det kjent at Sophie Elise Isachsen (21), som har tatt del i de fem foregående sesongene, ikke blir med videre. Heller ikke Kristin Gjelsvik (29), som driver nettstedet Styleconnection, blir å se i neste sesong.

Bloggerne erstattes av nye navn som Kristine «Krisssy» Ullebø (19), Anniken «Annijor» Jørgensen (20) og kakebloggeren Anne Brith Davidsen (41).

Følger etter Marna og Kardashian

Sistnevnte var i nylig i vinden da hun ba sønnen kaste én kilo Halloween-godteri, som skapte storm på sosiale medier.

Det blir et gjensyn med Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, som skal la seerne få et innblikk i tida fram mot sønnen Lucas' fødsel. Han kom til verden i oktober.

Dagbladet får vite at fødselen, eller deler av fødselen, også er dokumentert.

- Vi har fulgt Anna og hennes familie gjennom graviditet, fødsel og filmer fortsatt til denne sesongen. Anna og de andre bloggerne deler mye av seg selv, så det blir nok en spennende sesong av «Bloggerne», forteller Johanne Viken Sandnes, til Dagbladet.

Dermed går Rasmussen i fotsporene til «Bloggerne»-kollega Marna Haugen, som gjorde det samme i 2014.

Eller den amerikanske realitystjerna Kourtney Kardashian, om du vil, som ga blaffen i kameralinsene da hun dro ut eldstedattera med hendene i 2012.

«Jeg føler jeg blir mer og mer komfortabel med innspillingene for hver eneste gang, og kan innrømme at til og med deler av fødselen med lille Lucas kommer på TV denne sesongen», skriver Anna Rasmussen på egen blogg.

- Fornuftig med en pause

Marna Haugen, bedre kjent som «Komikerfrue», gjør «Bloggerne»-comeback sammen med ektemannen Ørjan Burøe, etter å ha hoppet over en sesong.

- Etter en liten ammepause er det veldig gøy å være tilbake! Det har vært et travelt år med baby så det var nok fornuftig å ha en pause, men nå passet det fint å få besøk av «Bloggerne» igjen, sier Haugen i en pressemelding.

Herr og fru Riise, som kastet seg på lasset i fjor, har også fornyet tv-kontrakten. Det samme har friluftsbloggeren Tonje Blomseth.

Anna Rasmussen erkjente for øvrig overfor Dagbladet i mars at hun satt igjen med en «forferdelig følelse» etter å ha sett noen klipp fra forrige sesong, der hun besøker ekskjæresten.

Vi håper det går bedre for Rasmussen når nye «Bloggerne» har premiere neste år.

FORTELLER OM BRUDDET: Anna Rasmussen åpner om bruddet med eksen i TV 2s «Bloggerne». I dag har Anna Rasmussen ny kjæreste. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Angrer på brystoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer