Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen:

«Mamma til Michelle» er lei pressen - dropper høstlansering

- Jeg tror ikke mobilen min har ligget stille et eneste minutt uten at det har ringt eller tikket inn mail og meldinger denne helgen.

BLIR HJEMME: Når TV 2s høstlansering går av stabelen tirsdag, holder toppblogger Anna Rasmussen seg langt unna arrangementet. Foto: Tommy Ellingsen / Dagbladet
BLIR HJEMME: Når TV 2s høstlansering går av stabelen tirsdag, holder toppblogger Anna Rasmussen seg langt unna arrangementet. Foto: Tommy Ellingsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Toppblogger Anna Rasmussen (21) har hatt en travel uke.

Først ble det lørdag kjent at hun og kjæresten Jan Rasmussen avlyser bryllupet, og deretter trakk hun seg fra programmet «Skal vi danse» på søndag.

Mandag skriver hun på bloggen at hun har bestemt seg for å holde seg unna TV 2s høstlansering som går av stabelen tirsdag. Grunnen skal være at hun ikke orker flere gravende spørsmål fra pressen, skriver hun.

«Jeg kjenner at det siste jeg har lyst til akkurat nå er å stille meg opp for pressen, og la de grave og stille spørsmål jeg ikke ønsker å svare på.»

«Jeg tror ikke mobilen min har ligget stille et eneste minutt uten at det har ringt eller tikket inn mail og meldinger denne helgen,» skriver hun.

Selv om Rasmussen trakk seg fra «Skal vi danse», var hun fremdeles ventet på høstlanseringen for sin deltakelse i realityserien «Bloggerne».

- Pause i forholdet

Rasmussen, som blogger under navnet «Mamma til Michelle», skriver at hun har lyst til å fortelle leserne om hva som skjer på hjemmefronten, men at hun vil vise at hun har et privatliv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer