Anna Rasmussen:

«Mamma til Michelle» avslører bryllupsdatoen

Bloggeren gifter seg til neste år.

KLAR FOR BRYLLUP: Blogger Anna Rasmussen og samboer Jan Lossius forlovet seg i februar. Nå er bryllupsdatoen satt. Foto: Andreas Fadum
KLAR FOR BRYLLUP: Blogger Anna Rasmussen og samboer Jan Lossius forlovet seg i februar. Nå er bryllupsdatoen satt. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I februar forlovet toppblogger Anna Rasmussen (21), også kjent som «Mamma til Michelle», seg med kjæresten Jan Lossius.

Nå avslører hun når det kommende bryllupet vil finne sted. Det gjør hun på via et innlegg på bloggen sin.

«... Planen var først 07.07 (altså 7. juli 2018) men så endret vi datoen, som i våre øyne er like perfekt 05.05! 5. mai 2018 blir det bryllup», skriver hun.

I samme blogginnlegg skriver hun at de planlegger å gifte seg i utlandet, men nøyaktig hvor er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

- Veldig, veldig godt

Anna og Jan fikk sitt første barn sammen i oktober fjor, da lille Lucas kom til verden. Fra før har 21-åringen datteren Michelle (6) og sønnen William (2) fra to tidligere forhold.

Toppbloggeren har ikke lagt skjul på at hun har funnet mye støtte i Jan, og at hun er takknemlig for den gode hjelpen hun har fått med barna.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, har hun tidligere uttalt til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer