Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen:

«Mamma til Michelle» avlyser bryllupet

Anna Rasmussen og kjæresten Jan Rasmussen avlyser bryllupet bare en uke etter at de avslørte bryllupsdatoen.

I EN VANSKELIG PERIODE: Anna Rasmussen skriver på bloggen sin at hun og kjæresten Jan avlyser bryllupet. Foto: Tor Lindseth
I EN VANSKELIG PERIODE: Anna Rasmussen skriver på bloggen sin at hun og kjæresten Jan avlyser bryllupet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Skal vi danse»-aktuelle Anna Rasmussen skriver på bloggen sin lørdag at hun og forloveden, Jan Rasmussen, avlyser bryllupet.

Årsaken er at bloggeren har en travel høst i vente, med «Skal vi danse»-innspilling, boklansering, oppussing, flytting og tre småbarn å ta vare på.

I innlegget, som har fått tittelen Jeg bekrefter at bryllupet er avlyst, skriver Anna at det skjer ting som ikke kommer på bloggen og at hun og Jan har hatt en vanskelig tid.

- Oppmerksomheten rundt det gjør ikke dette noe lettere for meg, og dere må huske at det ikke er sikkert at dette har vært noe jeg har hatt lyst til, skriver bloggeren.

- For alt dere vet så er det flere ting som er blitt avlyst den siste uken.

Ville ta en pause fra forholdet

I et innlegg publisert fredag kveld, forklarte Anna at ting ikke hadde gått så bra på hjemmebane.

Toppbloggeren skriver at barna har funnet seg til rette i hverdagen etter at familien flyttet hjem fra Oslo etter et kort opphold, men at hun ikke har funnet tid til kjæresten.

«Jan og meg satt oss ned for å snakke sammen her en dag. Jeg visste ikke lengre hva jeg ville, og var skikkelig fortvilet. Jeg har for mye på mine skuldre akkurat nå, at et avlyst bryllup hørtes ut som en god idé. Tanken på å ha en pause i forholdet, bare til jeg hadde kontrollen tilbake, føltes også ut som den beste løsningen,» skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer