FORTELLER OM SITT VANSKELIGE SVANGERSKAP: Anna Rasmussen, som står bak bloggen MammatilMichelle, åpner seg på bloggen om sitt vanskelige svangerskap. Her under Vixen Blog Awards 2015.  Foto: NTB scanpix
FORTELLER OM SITT VANSKELIGE SVANGERSKAP: Anna Rasmussen, som står bak bloggen MammatilMichelle, åpner seg på bloggen om sitt vanskelige svangerskap. Her under Vixen Blog Awards 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Mamma til Michelle»: - Jeg sliter veldig om dagen

Kroppen til «Mamma til Michelle»-blogger Anna Rasmussen har slått seg vrang kort tid før hun blir mor for tredje gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kjendisblogger Anna Rasmussen (20) blir snart mamma for tredje gang.

Men på sin populære blogg «Mamma til Michelle» - legger hun ikke skjul på at tiden rett før den tredje fødselen er en stor påkjenning for henne.

«Jeg sliter veldig om dagen med en kropp som overhode ikke ønsker å samarbeide den siste uken igjen før termin, og det føles utrolig tungt. Det er ikke godt når kroppen jobber mot meg på slutten, for det går veldig fort ut over psyken min.»

«Jeg gruer meg nok som det er til fødselen, om jeg ikke skal være bekymret for å være sliten når det hele starter i tillegg», skriver Anna på bloggen.

Anna har fra før av barna Michelle (5) og William (1). Om kort tid kommer barn nummer tre til verden,en liten gutt som skal hete Lucas.

Den kommende babyen er Annas første med hennes kjæreste og samboer Jan Lossius (23). De to ble sammen i fjor.

Til Seoghør.no forteller Anna Jan er en god støttespiller i hennes tunge tid, samtidig som det hjelper veldig på at barna går i barnehage.

Det gir henne muligheten til å lade batteriene.

- På ettermiddagen finner jeg all glede i barna, som er en stor motivasjon i hverdagene. Jan er blitt familiens store kokk og steller i stand med både middag og mye annet her hjemme, for å gi meg mulighet til å kunne slappe av og hvile mest mulig.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE PÅ FIRE SNART FEM: Anna Rasmussen og samboeren Jan Lossius sammen med barna Michelle og Willam. Snart kommer nummer tre, som Jan er faren til.
FAMILIE PÅ FIRE SNART FEM: Anna Rasmussen og samboeren Jan Lossius sammen med barna Michelle og Willam. Snart kommer nummer tre, som Jan er faren til. Vis mer

Finner støtte i Jan

Anna forteller at denne graviditeten er annerledes på alle måter, på både godt og vondt. For til forskjell fra hennes to andre svangerskap, har hun denne gangen en kjæreste som kan passe på henne når kroppen svikter.

- Jeg er veldig takknemlig for å endelig kunne dele et svangerskap med en farsfigur, og enda bedre, dele denne tiden med Jan.

Men alt er ikke bare fryd og gammen. Den kjente bloggeren innrømmer nemlig at hun føler seg alene etter at hun tok med seg Jan og barna, og flyttet til Søgne.

- Jeg føler meg veldig alene i den forstand at jeg er kommet til en helt ny plass. Alt av nettverket rundt oss er nytt. Alt av helsepersonell er nytt. Og de som pleide å gå gjennom mine tidligere svangerskap er ikke lenger til stede, hverken min familie eller mine venner, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN MED KJÆRESTEN: Anna Rasmussen er glad for at hun nå har Jan Lossius ved sin side gjennom svangerskapet. De to venter en sønn sammen. Foto: NTB scanpix
SAMMEN MED KJÆRESTEN: Anna Rasmussen er glad for at hun nå har Jan Lossius ved sin side gjennom svangerskapet. De to venter en sønn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Angrer ikke på at hun ble mamma i tidlig alder

På bloggen sin har hun delt alt fra fødsler til dramatiske kjærlighetshistorier fra eget liv. Hun har også vist livet sitt frem i Fem-serien «Unge Mødre» og TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne» i flere sesonger.

«Mamma til Michelle»-bloggeren ble nemlig gravid som 14-åring og ble som 15-åring mamma for første gang. Men selv om livet ble snudd på hodet angrer hun ikke på at hun valgte å beholde datteren. Det var nemlig et vendepunkt i livet hennes.

«Jeg var bare et barn selv da jeg ble mamma, men denne lille jenta har faktisk gjort meg til en kvinne. Jeg har vokst utrolig mye selv de siste fem årene. men er det en ting som alltid har vært det samme, er det stoltheten jeg har for min nydelige Michelle», skrev hun i et blogginnlegg i sommer.

Saken fortsetter under bildet.

FORANDRET LIVET HENNES: Michelle (5) forandret hele livet til Anna Rasmussen. I dag er hun snart trebarnsmor og en av norges største bloggere.  Foto: Privat
FORANDRET LIVET HENNES: Michelle (5) forandret hele livet til Anna Rasmussen. I dag er hun snart trebarnsmor og en av norges største bloggere. Foto: Privat Vis mer

Tung tid

Tidligere har den profilerte bloggeren vært åpen om en vond og vanskelig oppvekst og flere traumatiske opplevelser.

I et intervju med «God kveld Norge» i januar røpet Rasmussen at hun på et tidspunkt var suicidal og trodde hun ikke ville få oppleve å bli voksen.

- For ti år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle sitte med Norges største blogg, verdens beste kjæreste og ha to fantastiske unger. Jeg tenkte vel ikke at jeg kom til å bli mer enn 14 år, avslørte hun den gang.

I intervjuet fortalte hun også at kjæresten Jan har fått henne til å innse at hun ikke kan klandre seg selv for alt hun har opplevd.

- Du har hatt vanskelige forutsetninger, men du har en fantastisk viljestyrke, sa Jan Lossius rosende til henne i TV-intervjuet.
LES OGSÅ: Brad Pitt etterforskes for barnemishandling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer