- Mamma takker gud hver dag for skilsmissen min

Popstjernen Katy Perrys mor er mer enn fornøyd med at datteren skilte seg fra komiker Russell Brand.

TAKKER GUD: Ifølge Katy Perry takker moren hennes Gud hver eneste dag for skilsmissen mellom Perry og ekskjæresten Russell Brand. Foto: Stella Pictures
TAKKER GUD: Ifølge Katy Perry takker moren hennes Gud hver eneste dag for skilsmissen mellom Perry og ekskjæresten Russell Brand. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Popstjernen Katy Perrys (28) forhold til komiker Russell Brand (37) var alltid et heftig tema mellom Perry og hennes kristne foreldre.

Popstjernen avslører nå at moren var så glad for at forholdet tok slutt at hun takker Gud hver eneste dag for at de to gikk hvert til sitt.

- Moren min takker gud for skilsmissen min hver eneste dag, har Katy uttalt til The Sun.

I det samme intervjuet åpner Katy opp omkring hennes strenge kristne oppdragelse og fortalte avisen hva hun takker gud for, noe som i motsetning til moren ikke handler om skilsmissen med Russell Brand.

- Jeg takker Gud hver eneste dag for at han laget oss alle på samme måte og jeg ber for alle som kjemper for ytringsfriheten. Jeg er for homofilt ekteskap og like rettigheter mellom kjønnene.

«Fireworks»-stjernen avslørte også enkelte ting som var forbudt for henne under oppveksten. En av de tingene var ironisk nok musikk.

- Når jeg vokste opp fikk jeg ikke lov til å høre på ikke-religiøs musikk. Madonna, som var idolet mitt, ble sett på som verre enn djevelen.

Katy og Russell giftet seg i 2010, før bruddet kom 14 måneder senere. De to skal fremdeles være venner.

LES OGSÅ:    Faren: - Hun er et djevelbarn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer