VEKTKRITIKK: I desember i fjor besøkte Paris Hilton Hawaii sammen med venner, og bildene saom du ser til høyre av stjernen fikk flere kjendisnettsteder i å spekulere i om hun var gravid.  Nå innrømmer Paris at hun på sitt tynneste veide 47 kg. Bilde Foto: All over press
VEKTKRITIKK: I desember i fjor besøkte Paris Hilton Hawaii sammen med venner, og bildene saom du ser til høyre av stjernen fikk flere kjendisnettsteder i å spekulere i om hun var gravid. Nå innrømmer Paris at hun på sitt tynneste veide 47 kg. Bilde Foto: All over press Vis mer

- Mamma syntes ikke det var normalt å veie 47 kg

Paris Hiltons synes lite om vekkritikken.

Publisert
SEHER.NO: Hotellarvingen Paris Hilton (30) har gjennom sine mange år i Hollywood mottatt mye kritikk for sin sylslanke figur.

Og nå innrømmer Paris at 20-årene hennes stort sett var preget av festing, og at hun gjerne glemte å spise når hun var på farten. Til People sier hun at livsstilen tappet henne for krefter, og at hun på sitt tynneste veide kun 47,6 kilo. Det fikk partyprinsessens mor til å bli bekymret.

- Hun sa at jeg hadde blitt for tynn og at det ikke så bra ut. Jeg sa til henne at «alle i Hollywood er tynne, og slik er det bare». Men hun mente det ikke var normalt.

I vinter viste imidlertid stjernen seg med en mer muskuløs kropp enn tidligere, noe som ifølge People fikk den amerikanske sladderpressen til å spekulere i om hun var gravid.

- Selv om jeg er et par kilo overvektig, kommer folk til å si «å, hun er feit». Det er ikke rettferdig at det er sånn, men sånn er det bare, sier Paris til People.

Etter at hun ble sammen med Cy Waits i fjor sommer, har 30-åringen endelig lært seg å spise sunt og regelmessig. Og i dag er hun fornøyd med kroppen sin.

- Han lærte meg alt. Nå spiser jeg bare organisk mat når vi er hjemme. Han får meg til å se på matdokumentarer som «Fast Food Nation», og han gjør meg oppmerksom på hva som er bra for kroppen, ettersom han er veldig opptatt av det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Paris driver Solo-reklame på Twitter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer