Mamma stoppet fotografene

Mamma Simpson liker dårlig Jessicas image. Pappa Joe er derimot veldig fornøyd.

KJENDISFAMILIE: Både pappa Joe, Jessica, Tina og Ashlee Simpson er store stjerner i USA. Det er også Nick Lachey, som skilte seg fra Jess i år. Foto: All Over Press
KJENDISFAMILIE: Både pappa Joe, Jessica, Tina og Ashlee Simpson er store stjerner i USA. Det er også Nick Lachey, som skilte seg fra Jess i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Time out!

- Vent! Dette her er ikke imaget vi vil ha, ropte popstjernen Jessica Simpsons (26) mor, Tina, da datteren kun iført undertøy lå i en seng. Anledningen var et fotoshoot for bladet OK!

Ved siden av sangfuglen lå en mannlig modell og kledde av seg.

- Dette her går ikke, sa hun, og forklarte at hun syntes datteren så ”billig” ut.  - Stol på meg, jeg er mammaen hennes, forklarte hun fortvilet.

Men ektemannen Joe, som tidligere jobbet som pastor, fikk det siste ordet. Han jobber   nemlig som Jessicas og søsteren Ashlees manager. Han smilte og ga tommel opp til de avventende fotografene.

Han har flere ganger blitt kritisert for å styre døtrenes karrierer med jernhånd, og for å stå bak både Jessicas og Ashlees (21) sexy fremtoning, skriver Aftonbladet.

I juli takket Ashlee ja til å bli det nye ansiktet til undertøyskjeden Victoria's Secret.

- Jessica er bare sexy! Uansett om man tar på henne en t-skjorte eller et korsett, så er hun sexy i begge deler. Hun har D-cup, man kan bare ikke skjule de jævlene, har Joe ved en tidligere anledning uttalt.

Se den nye, sexy videoen til Jess, "A Public Affair".

Ser Jessica for billig ut? Stem til høyre!

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer