Kelly Osbourne:

- Mamma sperret meg inne på psykiatrisk avdeling i tre dager

Sharon Osbourne fryktet for datterens liv.

MOR OG DATTER: Sharon Osbourne var alvorlig bekymret over datterens rusproblemer. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Sharon Osbourne var alvorlig bekymret over datterens rusproblemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): TV-stjernen Kelly Osbourne (32) har en trøblete bakgrunn og slet i lang tid med store alkohol- og narkotikaproblemer.

I sin nye bok, «There Is No F***ing Secret: Letters From a Badass B***h», kommer hun med en rekke avsløringer fra de vanskelige årene.

Kelly røper blant annet at moren, Sharon Osbourne (64), var så redd for henne da det sto på som verst, at hun sendte datteren til en institusjon i håp om at hun ville bli kvitt rusavhengigheten.

«Mamma sperret meg inne på en psykiatrisk avdeling i tre dager og det skremte livskiten ut av meg. Jeg måtte bruke sko laget av papir fordi de var redde for at jeg skulle ta livet av meg selv med skolisser. Jeg fikk heller ikke ha noe som helst av metall på rommet mitt. Ikke en gang en skje,» skriver hun ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TUNG TID: Her poserer Kelly med sin mor, Sharon, under en Grammy-fest i Beverly Hills i 2004. Den gang slet TV-stjernen med store rusproblemer. Foto: NTB Scanpix. 
TUNG TID: Her poserer Kelly med sin mor, Sharon, under en Grammy-fest i Beverly Hills i 2004. Den gang slet TV-stjernen med store rusproblemer. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Kelly er datter av rockestjernen Ozzy Osbourne (68) som tidligere har vært åpen om sin avhengighet til narkotika og sex.

32-åringen ruset seg selv for første gang som 13-åring, men problemet tok til for alvor da Sharon ble diagnosert med kreft for første gang i 2002 og faren nesten døde året etter, skriver nettstedet.

«Den eneste måten jeg i det hele tatt klarte å overleve på var ved å åpne en pilleboks, riste ut et par stykker, eller en hel håndfull, og svelge nedpå,» skriver Kelly videre i boka.

I seks år kjempet Kelly for å bli edru. En reise som inkluderte fire innleggelser på rehab og turen til psykiatrisk avdeling. Men hun klandrer ikke sin far for sin egen rusavhengighet.

«For meg var det å ruse seg en måte å takle hverdagen på, som også ledet meg til selvdestruksjon.»

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kelly Osbourne er åpen for å date jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer