GIKK NED 13 KILO: Kathrine Pehrssons vekt raste helt ned i 38 kilo etter oppholdet på Robinson-øya. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GIKK NED 13 KILO: Kathrine Pehrssons vekt raste helt ned i 38 kilo etter oppholdet på Robinson-øya. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Mamma sluttet ikke å gråte

Familien kjente nesten ikke igjen Kathrine Pehrsson etter det store vekttapet på Robinson-øya.

SEHER.NO: Glamourmodellen Kathrine Pehrsson (25) fikk erfare at livet på Robinson-øya ikke er noen dans på roser, da hun tidligere i år satte seg på flyet til Malaysia for å prøve seg i den populære realityserien.

Da hun kom hjem, fikk Kathrines familie sjokk. Den tidligere spreke jenta hadde rast ned 13 kilo i vekt, noe kroppen bar tydelig preg av.

- Jeg hadde mistet alt av former og var tydelig avmagret. Jeg ringte og advarte familien min før jeg kom hjem til Norge, men det hjalp ikke. Mamma sluttet ikke å gråte da hun så meg, sier Kathrine til Seher.no.

Pehrsson - som veide 51 kilo før hun dro til Robinson-øya - hevder hun på det verste var nede i en vekt på 38 kilo.

- Det rare er at jeg ikke følte meg tynn selv, men alle andre så det jo.

Etter at hun kom hjem, har hun slitt med beregne hvor mye mat hun skal spise, og har heller ikke hatt menstruasjon.

- Nå har jeg heldigvis kommet meg opp i matchvekta igjen snart, men forstatt sliter jeg med å spise riktig. Det er rart, for jeg har aldri vært plaget av spiseforstyrrelser før, sier Pehrsson - som den siste tiden har blitt koblet til OL-vinneren Hans Petter Buraas (34).

Kathrines historie kommer en uke etter at hennes Robinson-kollega Sandra Lura sa til Seher.no  at hun har fått spiseforstyrrelsen bulimi etter øyoppholdet.

TV3 avviste imidlertid at de leker med deltagernes helse i "Robinsonekspedisjonen".

- Alle deltakere må levere helseattest før de drar, og blir sjekket av lege på øya. Vi tilbyr dem også psykolog i etterkant, og er åpne for henvendelser hvis de har problemer.

- Det er ingen hemmelighet at man blir utfordret når man er med på reality-TV, og selv om vi informerer grundig på forhånd, er det alltid noen som blir overrasket, sier informasjonskonsulent Line Vee Hanum i TV3 til Seher.no.

Kathrine Pehrsson - som før hun reiste til Robinson-øya var på prøvefotografering for Playboy - frykter imidlertid at fremtidige modelloppdrag kan gå i vasken på grunn av vekttapet.

- Jeg mistet jo alt av former, og håper jeg får dem tilbake. Selv har jeg alltid vært i mot å legge inn silikon i puppene mine, men det kan hende jeg blir nødt til det nå, sier hun til Seher.no.

LES OGSÅ: - Han er helt perfekt

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Blodet fosset i alle retninger