PERSONLIG DRAMA: Norskamerikanske Kelsey Tungseth har lagt en tung tid bak seg. Nå ser hun fremover og gleder seg til å bli kjent med sine norske røtter i «Alt for Norge». Foto: Morten Eik, Se og Hør
PERSONLIG DRAMA: Norskamerikanske Kelsey Tungseth har lagt en tung tid bak seg. Nå ser hun fremover og gleder seg til å bli kjent med sine norske røtter i «Alt for Norge». Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

- Mamma skjøt og drepte faren min

Kelsey Tungseth er lykkelig over å skulle være med i «Alt for Norge», men bærer med seg en familietragedie.

SEOGHØR.NO: Innspillingen av den sjette sesongen av TVNorge-suksessen «Alt for Norge» er i gang, og blant årets norskamerikanske deltakere er Kelsey Tungseth (27).

Den sprudlende 27-åringen er begeistret over å få sjansen til å utforske sine norske røtter, men Kelseys familiehistorie har noen svært mørke sider. Det forteller hun til VG.

Moren til Kelsey har diagnosen bipolar lidelse. Og etter flere tragiske hendelser i familien da Kelsey var i slutten av tenårene, ble det hele for mye å takle for moren hennes. På samme tid hadde familien dessuten flyttet fra Pennsylvania til Minnesota.

- Alle disse forandringene samlet hadde vært vanskelige selv for en stabil person, og moren min var ikke alltid stabil. Flyttingen medførte en stor belastning for henne. 26. juli 2006 klikket det, forteller Kelsey åpenhjertig til VG.

Saken fortsetter under bildet.

KLARE TIL DYST: Programleder Henriette Brusgaard (foran) er klar for å lose norskamerikanerne igjennom det ganske land i årets sesong av «Alt for Norge». (Bak f.v) Scott Wallingford, Joel Hilmo, Camille Humpherys, Jake Uggerud, Hannah Tjoflat, Quanzakari DeChiara-Crillion, Adam Tock og David Engen, (rad to) Sarah Jensen-Giampapa, Taylor Randle, Tess Roholt og Kelsey Tungseth.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
KLARE TIL DYST: Programleder Henriette Brusgaard (foran) er klar for å lose norskamerikanerne igjennom det ganske land i årets sesong av «Alt for Norge». (Bak f.v) Scott Wallingford, Joel Hilmo, Camille Humpherys, Jake Uggerud, Hannah Tjoflat, Quanzakari DeChiara-Crillion, Adam Tock og David Engen, (rad to) Sarah Jensen-Giampapa, Taylor Randle, Tess Roholt og Kelsey Tungseth. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

På denne skjebnesvangre dagen var hun og de to yngre tvillingbrødrene hennes på et marked og solgte varer. Dermed var de heldigvis ikke vitne til tragedien som utspant seg mellom faren og moren.

- Hun hadde skapt seg en forestilling i hodet, og skjøt og drepte faren min, sier Kelsey Tungseth til VG i dag.

Den sjarmerende norskamerikaneren forteller til avisen at hun besøker moren i fengselet omtrent én gang i året. I mai for åtte år siden ble moren dømt til 28 års fengsel, og først i 2025 kan hun vurderes løslatt under oppsyn.

«Alt for Norge» kommer på TVNorge til høsten.

LES OGSÅ: Fridde etter fire måneder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.