- Jeg synes egentlig det er ganske fint å være gravid, det er feminint og veldig kvinnelig! Utrolig hva vi kvinner kan gjøre med kroppene våre altså. Jeg synes dere guttene bør forgude oss litt mer, det er vi som bærer frem livet her på jorda, sie Foto: Anders Myhren/Seher.no
- Jeg synes egentlig det er ganske fint å være gravid, det er feminint og veldig kvinnelig! Utrolig hva vi kvinner kan gjøre med kroppene våre altså. Jeg synes dere guttene bør forgude oss litt mer, det er vi som bærer frem livet her på jorda, sie Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Mamma skal passe på Dennis

Seher.no har snakket med Linni Meister om bryllupsplaner, den forestående fødselen og hennes døde mor.

Se videointervjuet med Linni Meister nederst i saken!

SEHER.NO: Da glamourmodellen Linni Meister (23) var 17 år gammel, mistet hun sin srilankiske mor. Etterpå har hun aldri lagt skjul på det gode forholdet hun hadde til sin avdøde mamma.

- Det høres sikkert skikkelig dumt ut, men - helt seriøst - jeg føler at mamma er her med meg. Og etter at jeg ble gravid føler jeg at hun er med meg mer enn noengang. Og det er kjempedeilig. Og så snakker jeg ofte med henne, ber til henne, besøker henne på graven - vi er sammen om dette. Det høres kanskje dumt ut, men jeg føler det virkelig sånn.

Forrige uke satte statsminister Jens Stoltenberg startskuddet for "Sommerpraten". Nå tar altså Linni Meister Seher-konseptet videre.

Den gravide 23-åringen, som om drøye to måneder skal bli mamma for første gang, er med når Seher.no inviterer henne på picnic på tden idylliske øya Hovedøya i Oslos skjærgård. Og det er en åpenhjertig Linni som forteller om sin døde mor, den forestående fødselen, og ikke minst bryllupsplanene med forloveden Berhard Berntzen (31).

- Se, han har blitt så stor! Det er så mye liv inni der, han sparker jo hele tiden. Men jeg føler at jeg har så liten mage i forhold til mange andre som er gravide. Legene sier derimot at magen er helt perfekt, som den skal være - størrelsen og alt, sier Linni, før hun drar opp genseren for å vise babykulen.

- Jeg synes egentlig det er ganske fint å være gravid, det er feminint og veldig kvinnelig! Utrolig hva vi kvinner kan gjøre med kroppene våre altså. Jeg synes dere guttene bør forgude oss litt mer, det er vi som bærer frem livet her på jorda, mener hun.

- Er det rettet mot Bernhard, Linni?

- Nei, han er faktisk kjempeflink til å passe på meg. Han er veldig, veldig flink med meg. Jeg tror det skjer noe med guttene når jentene blir gravide. De blir litt mykere og følsomme. Det er helt nydelig.

Den etter hvert ganske så medievante glamourmodellen synes det er ekstra spesielt å bli mamma når hun selv vet hvor mye hennes egen mor betydde for henne da hun vokste opp. Derfor tror hun også hun kommer styrket ut av den forestående fødselen.

- Nå som jeg skal bli mamma selv, føler jeg at det blir litt utfordring også da - å bli mamma når jeg selv ikke har en mor lenger. Men jeg tror også det er derfor jeg ville bli mor i denne alderen. Det er ingenting som slår det å miste en mor. Det å bli mamma selv tror jeg faktisk kan hjelpe litt på det store tomrommet mamma etterlot inni meg når hun døde.

Og:

- Jeg vet hun kommer til å passe på og følge med på Dennis når han kommer også. Jeg skal bli en like bra mamma som det hun var for meg. Hun var helt unik, forteller Linni Meister til Seher.no.

I videovinduet under kan du også se Linni avsløre når bryllupet mellom henne og Bernhard skal stå:

[obj:media:7904]