- Mamma sier nei til flere tatoveringer

Moren til popstjernen Harry Styles er bekymret.

30 STYKKER?: Det hevdes at 18 år gamle Harry Styles har tatt hele 30 tatoveringer det siste året. Her viser han stolt frem noen av de nyeste til resten ac One Direction-gutta på vei til studio i Hollywood.  Foto: All Over Press
30 STYKKER?: Det hevdes at 18 år gamle Harry Styles har tatt hele 30 tatoveringer det siste året. Her viser han stolt frem noen av de nyeste til resten ac One Direction-gutta på vei til studio i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den siste tiden har stadig flere tatoveringer funnet veien til One Direction-stjernen Harry Styles' (18) kropp.

Nå kan det imidlertid være stopp. Den britiske avisen Daily Star melder at Styles' mor, Anne Cox, har satt ned foten.

Cox synes det har gått for langt, og nekter sønnen å ta flere tatoveringer.

- Moren hans synes det har gått helt over stokk og stein med alle tatoveringene hans. Hun tror han er avhengig, sier en kilde til avisen.

Styles skal visstnok være lysten på å skaffe seg en ny tatovering med sitt eget navn i japansk kalligrafi, når One Direction reiser til Asia for å opptre.

- Harry elsker japanske symboler. Han har bestemt seg for at han vil ha det på kroppen sin, og det ville ikke overraske meg om han gjør det uten å si ifra til noen.

Det hevdes at popstjernen har over 30 tatoveringer.

- Han har tatt flere enn 30 stykker bare i løpet av det siste året. Moren er bekymret for at blekket er grunnen til at han har så dårlig hud. Hun har sagt at han kan bli enda mer kvisete om han fortsetter.

LES OGSÅ: - Man kan se brystimplantatene
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer