- Mamma så på meg som et dyr

Realitystjernens plastiske operasjoner ble ikke tatt godt imot i heimen.

GA VERDEN SJOKK: Heidi Montag har fått mye oppmerksomhet verden over. Spesielt mye har det blitt da det ble kjent at hun opererte seg ti ganger på en dag. Foto: All Over Press
GA VERDEN SJOKK: Heidi Montag har fått mye oppmerksomhet verden over. Spesielt mye har det blitt da det ble kjent at hun opererte seg ti ganger på en dag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Heidi Montag (23) skapte oppstandelse da det ble kjent at hun like før jul gjennomgikk hele ti plastiske operasjoner på én dag. Nylig møtte "The Hills"-stjernen moren sin for første gang etter de seneste operasjonene.

- Jeg var nervøs, men også spent. Jeg trodde ikke at hun skulle reagere slik hun gjorde, sier hun til People.

Det hadde gått ni uker siden operasjonene da 23-åringen møtte moren, som slett ikke ble imponert over resultatet.

- Hun så på meg som om jeg var et dyr i bur. Hun så på meg som om jeg var et sirkusmonster, sier realitystjernen.

Blondinen angrer imidlertid ikke på den ekstreme forvandlingen, til tross for morens reaksjon.

- Jeg ville bli vakrest på utsiden og innsiden. Det er en del av det å være popstjerne, sier hun til People.

Det er ikke bare moren til "The Hills"-stjernen som har reagert på alle operasjonene. Nylig uttalte også Dr.Drew, kjent fra flere amerikanske TV-programmer, seg om transformasjonen til blondinen.

- Dette er det jeg kaller en kvinnelig transvestitt. Med andre ord en kvinne som overdriver kvinneligheten sin, en som blir som en barbiedukke, og det bekymrer meg.


Den siste tidens hendelser vil gjøre hverdagen dramatisk for "The Hills"-fans verden over. Kameraer har nemlig fanget hvert eneste øyeblikk og det blir vist på TV i neste sesong av den populære serien, som sendes på MTV.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun blir som en barbiedukke