Mamma raser: - Pinlig

Ordkrigen mellom Team Ruud og Team Rune fortsetter etter at Casper Ruud slo Holger Rune ut av French Open.

SKREK: Danske Holger Rune skrek mot tribunen under French Open-kvartfinalen mot Casper Ruud. Så forlot moren hans publikum. Bilder fra Discovery+. Se semifinalen av French Open på Discovery+ fredag 3. juni. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten samtidig som dommen falt mellom Johnny Depp og Amber Heard, startet Casper Ruud og Holger Rune en ny, offentlig skittentøysvask.

Etter at den danske tenåringen ble slått ut av French Open-kvartfinalen mot Ruud i går, hevdet han at nordmannen hadde vært usportslig i garderobene:

- Han og teamet er egentlig veldig snille, men han gikk bare rett opp i ansiktet mitt og skriker «JAAA», hevdet den danske tenåringen overfor Ekstra Bladet.

IKKE FORNØYD: Aneke Rune, mamma til danske Holger Rune. Foto: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/ NTB
IKKE FORNØYD: Aneke Rune, mamma til danske Holger Rune. Foto: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/ NTB Vis mer

Kort tid etter rykket pappa og trener Christian Ruud og ut avfeide den danske påstanden som ren løgn til NRK. Den kommentaren falt IKKE i god jord hos de våre danske venner:

- De kan jo ikke hevde noe annet. Det er jo pinlig. Faren (Christian) hadde gått, så jeg forstår at han ikke vet noe. Det var bare fysioen som var der, sier mamma Aneke Rune til Ekstra Bladet.

TIL SEMIFINALE: Casper Ruud. Foto: NTB
TIL SEMIFINALE: Casper Ruud. Foto: NTB Vis mer

Hun hevder det Christian Ruud sier er løgn.

- Det skjedde mens Holger ventet på dopingkontroll, så det kan jo ikke faren uttale seg om. Og en ting er at man roper min sønn opp i ansiktet, en annen er at faren lyver til pressen. Det er grenseoverskridende adferd, sier hun til danske B.T.

KALDT: Karsten Warholm delte nylig en video av en treningsøkt som har vekket oppsikt rundt om i verden. Video: Karsten Warholm / Rødt Kort / Klaus Fjellro. Vis mer

Videre sier moren at Holger Runes oppførsel bare kom fordi Ruud hadde oppført seg dårlig:

- Når du ser på de andre stjernene som Djokovic, Zverev, Medvedev med flere så er alle hjelpsomme overfor de unge. Det er ikke Ruud, men det er nok fordi han ikke en «ekte» topp 10-spiller ennå, sier hun.

Overfor NTB sier Christian Ruud at han ikke vil kommentere det siste danske utspillet.

PS. Casper Ruud spiller semifinale mot kroatiske Marin Cilic fredag.

LES OGSÅ: - Jeg tilgir ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer