<strong>ENSOM:</strong> Den norske kjendisen Aylar Lie mener at hennes rotløse oppvekst gjør at hun føler seg mer alene i verden enn andre. Skjønnheten, her avbildet under poker-NM i Riga i april, har opplevd både rusmisbruk og seksuelt misbruk.  Foto: Scanpix
ENSOM: Den norske kjendisen Aylar Lie mener at hennes rotløse oppvekst gjør at hun føler seg mer alene i verden enn andre. Skjønnheten, her avbildet under poker-NM i Riga i april, har opplevd både rusmisbruk og seksuelt misbruk. Foto: Scanpix Vis mer

- Mamma oppførte seg utilgivelig mot meg

Aylar Lie snakker ut om sin vonde oppvekst.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere modellen og artisten Aylar Lie (27), som kom på annenplass i «Skal vi danse» høsten 2010, føler at hun akkurat har begynt å leve ordentlig. Det sier hun til bladet Kamille.

Den vakre norsk-iraneren, som for tiden studerer medisin grunnfag, har nemlig hatt en temmelig tøff oppvekst. Etter at Aylars biologiske far knivstakk moren hennes, og moren flyttet til USA, ble 4 år gamle Aylar sendt på barnehjem.

Tre år senere fikk skjønnheten fosterforeldrene Else Karin og Ali Lie, og hun hadde det fint hos dem og fosterbroren Sebastian i flere år. Men så forsøkte hennes biologiske foreldre å involvere seg i livet hennes igjen, noe som førte til at en frustrert Aylar rømte hjemmefra som 16-åring. Etter to år i Iran, der faren holdt henne fanget på grunn av kjærlighet, fulgte en fæl tid hos moren i USA.

- Det som skjedde i USA, er egentlig utilgivelig. Jeg ga henne en sjanse til å bli kjent med meg, til å være mamma, og hun misbrukte det på det groveste. Jeg har sagt fra at jeg ikke ser på henne som min mamma, sier en åpenhjertig Aylar til Kamille.


27-åringen forteller at i løpet av USA-oppholdet gav moren henne dop. Og til damebladet sier Aylar at hun også ble seksuelt misbrukt uten at moren hennes grep inn. Igjen bestemte hun seg for å rømme, og hun både ruset seg og ble dratt inn i pornoindustrien. Tiden hos den biologiske moren i Amerika førte deretter til overdose og et opphold på mentalsykehus.

- Blod er tykkere enn vann, men samtidig hadde det vært bedre om mine biologiske foreldre hadde holdt seg unna. De skapte bare forvirring og frustrasjon. Barn er så lojale. Er de ikke gode og trygge og du føler deg rotløs, tror jeg du kan bli veldig preget. Jeg er i hvert fall blitt det, sier Aylar til Kamille.

I dag er hun flittig medisinstudent og har nesten brutt kontakten med moren sin. Fosterfamilien betyr imidlertid svært mye for den norske kjendisen, ved siden av hennes biologiske far.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er helt fra seg etter bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer